Jag flyttade upp kakfatet med kupa som tidigare stått i gästrummet, med budskapsstenar i, till Siris rum. Är fullt medveten om att det inte kommer kunna stå kvar där när hon blir gammal nog att leka med glassarna och tårtan(kakorna ligger i glasslådan) men hur som helst får det stå där och se fint ut än så länge. Den underbara korgen till leksakerna är en gammal potatiskorg tror jag. Den gigantiska nyckelpigan är en såkallad sagosten från Ikea(som smulan fick av min bror med familj) misstänker att den kommer bli rolig ungefär då babygymmet inte alls lockar längre.

image

image

image

image

Jag älskar inredning och vet nog redan nu hur Siris nuvarande babyrum kommer att se ut som barnrum. Nu är det ju bara att hålla tummarna för att hon har lika samma smak som jag;-) Tänker lite mer pastellig inredning med en liten köks/buiksdel med hylla och fina burkar..så hon kan laga mat och leka affär. Spjälsängen komme ju bli som en sängsoffa sen och där vill jag ha massa mysiga kuddar i fina blommtyger och enfärgade pastelltyger..Och ett dockskåp i ena hörnet av rummet…en vitmålad skolbänk där någonstans med…drömma kan man ju alltid göra och vem vet kanske vill hon ha det precis just så….vill hon inte det ja då får det såklart bli på hennes vis♥

Nu ska jag krypa ned i sängen efter en lång men rolig tvkväll..Uppfinnare, New Girl★ Beauty and the Beast och sedan Hela Sverige Bakar på Play. Phu…det var inte lite det. Håller tummarna för att Smulan ska vara feberfri i morgon så vi kan ta oss en riktig långpromenad för att kompensera våran innedag vi haft idag.

GodNatt GodNatt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *