Idag så följde vi med Fredrik fram till stan efter lunchen. Jag och Siri gick till familjecentralen på drop in för Vägning och mätning. Hon fortsätter att växa bra vilket var så skönt att höra eftersom hon ammat tätare det sista trodde jag inte hon fick i sig tillräkligt. Men det får hon så jag är lättad och glad att ammningen fungerar än.

Efter FC gick vi till och tränade för första gången på evigheters evigheter..mjujstartade idag vilket kändes som en bra idé, dels för att Siri var med för absolut första gången, sen känner jag mig inte helt 100 i kroppen för tillfället. Men i morgon är Fredrik ledig så då kan jag gå och träna själv så får pappan och barnet lite egentid tillsammans.

image

Jag är nöjd med dagen:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *