Tror det var för ganska längesedan som jag köpte kartongen med Tildasatsen. Panduro Outlet i Ullared, sålde dem för 89,- , jag tror ord.pris ligger på runt 300,-

Men den har som sagt legat bland pysslet och ” skräpat ” men så igår började jag tillverkningen och tidigare idag blev den klar!!

Men jag gjorde inte riktigt som det stod, hittade på lite enklare lösningar med en del saker och ändrade om klänningen. Sedan skulle hon hålla ett band med guldkors i metall, men då jag tänker låta Smulan leka med denna om hon vill så hoppade jag över korsen, då dem var vassa och på inget vis lekvänliga!

Jag blev lite sugen på att sy fler efter samma mönster, gärna en lite vintrigare med andra tyger, men det beror på om jag hittar rätt tyger. Dessutom tar det lite extra tid när man sammtidigt ska underhålla Siri.

Jag kan i alla fall rekommendera en TildaDocka att göra själv. Mönstren & Beskrivningen var lätta att förstå:-)

Vad tycker ni??

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *