Så sitter jag i soffan och funderar på om vi glömt något. Hoppas inte det i alla fall!! I morgon startar vi dagen ganska tidigt så att vi säkert hinner med allt innan vi åker till kyrkan.

Idag har vi fixat mest hela eftermiddagen. Dukat upp i lokalen&skurit det mesta till salladen. Det blev riktigt fint i samlingslokalen där vi kommer att ha festen/kalaset efter dopet i kyrkan. Ganska barnslig dukning med prickiga servetter och lite glas med geléhallon&smarties(prickar) men ja varför inte. Allt måste inte vara traditionellt alla gånger. Dessutom kommer smulan ha röda band med vita prickar på både dopklänningen&klänningen hon ska ha efteråt, som för övrigt jag också hade på kalaset efter mitt dop för 27 år sedan.

I morgon kommer vi bjuda på matig pasta/kycklingsallad& efter det tårta&kaffe. Åååhh..jag är så nyfiken på tårtorna att jag nästan spricker. Vi har nämligen beställt dem. Jag lovar att ta mycket kort som jag lägger ut här sedan.

Idag har Siri haft sin första namnsdag, inte fy skam det inte. Dock missade jag detta så jag får tacka Farmor Linda, som sa att det var Siridagen idag. Vi firade dock inte detta nämnvärt mycket, kanske myste lite extra, men ja det var nog allt. Jag kommer däremot vilja göra något extra på hennes kommande namnsdagar när hon blir lite äldre, kan bli någon mysig tradion just på Siridagen tycker jag.

Ne nu svamlar jag bara..dags att krypa ned i sängen och sova några timmar innan Siri vill ha mat, håller tummarna för att hon ska sova lika bra som hon gjort nu i två nätter. Ca 21 – 06.40, inte fy skam det inte;-)

God natt god natt.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *