..vi vaknade även idag och var förvånade över hur bra tredje natten med Siri gått. Jag har försökt att amma henne lite oftare i natt och det blev 3 gånger.  Vilket inte känns så mycket, mellan kl 23-09, vi har blivit bortskämda med sena morgonar, man kan ju hålla tummarna för att det håller i sig ett tag till. Siri är väldigt nöjd med tillvaron och sover mycket. Äter och sen sover lite till.

Idag har vi gått en lite längre promenad, och vi älskar vagnen! Så lättstyrd och smidig! Rocky går så fint bredvid med. Sirihjärtat gillade den också vad vi förstår eftersom hon somnade i den och sov ca 3,5 timme. Vi besökte några av tjejerna på Lidéns och sedan satt vi och hade det gött hemma hos Linda&Anders i trädgården. Sen gick vi hem igen och så var det amning och sedan blev jag sittandes i soffan med en sovande underbaring på magen.

Nu ska vi ha lite Lördagsmys och kolla på film. Misstänker att jag kommer somna i soffan.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *