I går när Fredrik slutade jobbet vid 14 tiden, så åkte vi mot Skövde för en liten shoppingtur. Vi hade några saker vi skulle inhandla och lite annat vi ville kika på. Och vi blev riktigt nöjda med alla våra inköp faktiskt. Vi hade en avslappnad och skön dag i Skövde helt enkelt.

Här kommer våra klädinköp till vår lilla/lille parvel. Jag tror ju vi får en Pojk, men Fredrik tror Tjej så vi köper sådant som passar till både och. Känns bäst så.

H&M

KappAhl

Cubus

För lite mer än en månad sedan blev Fredrik farbror för andra gången, denna gång till en liten Jack. Så det blev lite inköp till den godingen med.

Både från H&M och Cubus.

Det blev en hel del kläder till både vår lille/lilla, och lite nytt till Jack så han kan hålla sig cool i sommarvärmen, som vi hoppas är på gång snart. För vi har verkligen inte haft så härligt sommarväder nu på ett tag. Vilket faktiskt uppskattas av mig som ju är höggravid och svettas och svullnar upp så fort det är över 20 grader ute. Men såklart lite sol skulle jag må bra av.

Vi köpte lite fler saker på vår inköpslista med

Tvättkorg till Bebisens kläder

Lampa till Altanen

Cykelpump

Dynor till stolarna vid entrén

Blöjor i massor

Ersättning Nan

Hämta Babybox från Kronans Droghandel

Det känns som om vi är ganska väl förberedda inför vad som komma skall, och vi längtar oss tokiga efter den lille/lilla älsklingen som ska göra vår familj lite större. En individ som är en blandning av både mig och Fredrik. Ska bli så roligt att se vem den är mest lik, vi hoppas ju såklart att det blir drag från oss båda. Tankar (läs;panikångest) inför förlossningen har jag med haft vill jag lova. Men nu när BB väskan är packad och jag känner att hur mycket jag än läser och funderar över förlossningen går den inte att undvika och att analysera något man aldrig tidigare varit med om är ju helt befängt. Så jag väljer att inte fundera så mycket helt enkelt, och kommer att vara ganska öppen för förslag om smärtlindring m.m från själva förlossningspersonalen. Dem kan ju sitt jobb och dem litar jag på!

På dagens agenda står lite tvätt och städ, men nu tänkte jag faktiskt sätta mig ned och virka lite och bara ta det lugnt. Vet inte vad jag ska virka men något enkelt får det bli för jag orkar inte engagera mig märkbart. Förkylningen som har klubbat mig nu ett par dagar hänger i sig, men halsen är bättre och rösten kommer nog tillbaka förr eller senare. Känner att det är väldigt tur att vi inte bokat upp oss alls i helgen, utan att jag kan krya på mig lite. Fredrik däremot är just nu i Stadsparken och spelar brännboll med ett gäng från Energy Gym. Jag håller just nu tummarna för att han kommer hem hel…känner jag honom rätt så lär han ge järnet och gå all in för att ta så många lyror och homeruns som möjligt så blir inte det minsta förvånad om han förutom gräsfläckar kommer hem med en del blåmärken, sträckningar och en och annan skada.

Ha nu en härlig helg allihopa!

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *