image

image

image

Gårdagen var helt underbar, alla i familjen var med och vi hade görskoj. Åt fantastiskt god mat, som mamma lagat. Åt julgodis som Malin tog med och vi hade helt enkelt en görrolig dag och kväll. När det var dags för julklappsutdelning kom det en väldigt rolig tomte, som kanske inte var en stjärna på det här med å hitta på rim, men många skratt blev det. Och även fast vi inte byter julklappar fick jag en fin liten hög med klappar ändå.

Av Systeryster Susanne fick jag två supergosiga filtar som passade perfekt på vår soffa.

Av mamma och pappa fick vi en present som egentligen inte är till oss själva, men söt var den i alla fall.<3

Av Isak och Anton fick vi Biokort, perfekt!!

Av Cornelia och Felix fick vi en gosig vovve, som varken kräver promenader eller mat, bara en kram då och då.

Sedan var det dags för Julklappsäcken där vi alla vuxna köper en present för 100 kr, sedan får vi dra lott om vem som börjar välja, och först såg alla väldigt nöjda ut då Mikael delat ut lotterna, men vi började ganska snabbt inse att ALLA hade fått nr 1.. Hm..kul Mikael! På de riktiga lotterna fick jag nr 2:-D  och jag valde Susannes present..vilket jag gjorde helt rätt i, en görsnygg ljuscylinder, som vi kan elda spisbränsle i:-)

Ganska mycket blev klockan då vi begav oss ner till stan, så i år blev det inget kvällsjulmys med familjen Lidén, utan jag gick in å önska go Jul, sen packade vi ihop alla saker och fick skjuts hem av pappa.

Väl hemma hade Fredrik paketutdelning, jag fick en hel hög med klappar från hans familj.

Av Anders&Linda, fick jag en helt underbar berlock till mitt Sabo armband, snöflinga med diamant. Har länge suktat efter det, så jag blev överlycklig och förvånad..förstår inte hur dem av alla hundra berlocker som finns valde exakt just den!

Av Camilla fick jag en ursöt berlock i form av en bit prinsesstårta från beccadesign. Har tidigare varit inne på den sidan och hittat massa söta saker, så nu har även jag lagt en beställning på lite fler sötsaker;-)

Fredrik fick ett typ av fotbollssnapps spel av sin bror, och jag fick då det jag kan hantera att snappsa på..en flaska saft. Haha..jag kommer vinna lätt över Fredrik!

Av Else&Rolf fick jag fin handduk och bordtabletter, alltid bra att ha:-)

Tusen Tack för alla presenter!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *