image

Tänk vad tiden går fort  ändå. Kändes som igår vi var i Turkiet..men det har gått många månader sedan dess. Och vi är snart i slutet av November, och inte en endaste flinga snö har visat sig. Lite tråkigt, efter två vintrar med tonvis med snö redan i Oktober, så förberedde jag mig för en snöfylld vinter även i år..så ordentliga kängor och varma kläder är redan inköpta för alla pulkaåkningar som vi har planerat in…så nu väntar jag bara på en liten faktor till, SNÖ!!

Men vem vet, det kanske blir en vit jul i alla fall. Och förhoppningsvis ett vitt nyår. För nyårsdagen är en självskriven pulkadag, med varm choklad i backen.

Här hemma har alla julsakerna kommit på plats, men nu längtar jag tills granen kommer in. Den får jag hjälp med att klä..min systerson och systerdotter kommer alltid hit och klär den veckan innan jul, sammtidigt som vi bakar lite julgodis och gör marsipantomtar…en mysig dag har vi alltid. Och detta året blir det ju vår första jul här i vårt nya Parhus..och det ska bli underbart!!

Ikväll ska jag och pysseltjejerna spendera lite tid på Lidéns, jag ska göra min adventsljusstake och såklart ska jag titta på alla fina julsaker dem har…längtar redan:-)

Bilder kommer med nästa inlägg…garanterat..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *