image

image

Tog en lugn morgon, vaknade vid halv 9 och läste till 10, det är så härligt att bara kunna ta det lugnt på morgonen. Sen var det dags för enkel frukost, naturell yoghurt som är tillåtet då man äter enligt lchf. Vid halv 13 kom mamma och hämtade upp mig, så styrde vi färden mot Hjo, Hem och Hobby, lite småplock blev det mest kan jag erkänna.

Köpte fyra blockljus till årets adventsljusstake ( kanske lite tidigt, men jag längtar så efter advent och julen) Ett stort R (för Rocky) och lite annat smått.

I Skövde besökte vi Rusta, där jag hittade massa billiga och stilrena ramar, Chilli besökte vi också men där slösade vi inga pengar. Sen började vi känna oss riktigt hungriga, så jag bjöd mamma på mat på Alphina, och jag fuskade minnsan inte där heller, tog en kebabsallad, vilket är helt ok enligt lchf.

På Cubus blev det riktigt mycket, dock passade inte dem urfina shortsen min päronrumpa, så dem lämnar jag tillbaka i morgon. Men en helt underbart fin klänning blev det, den kommer att användas flitigt! Och bastights och träningsbyxor, som ska invigas i morgon, efter jobbet.

Nu har jag varit hemma en stund och käkat en morot för att jag var så jädrans hungrig(inte godkänt enligt lchf) men Fredrik grillar just nu så då blir det lite godare mat:-)

Igår gjorde jag årets första julkort, gör dem i ett lite mindre format 10*15 , ganska lagom. Nu kanke ni tycker att jag blivit alldeles tokig som redan börjar tänka på julen, men det tar sån fruktansvärd tid att göra julkort, och då jag inte gärna gör ett kort som är likadant som ett annat så måste jag komma på massa nya olika kort.

Nej nu kurrar magen hej villt! Ge mig Mat!! Sen blir det sängen tidigt där jag kommer att läsa Breaking Dawn( ska plöja igenom den innan premiären 18/11, vilket inte är några problem!)

Kram A

Ps, tyget på bilden är helt fantastiskt, skulle vilja sy kuddar till vår hallbänk av just det här tyget, lite lagom höstigt sådär. Vad tycker ni??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *