Efter en trevlig ledig helg är jag nu på väg till jobbet. Ska bli härligt att fylla på så mycket det bara går efter en riktigt bra helg. Sitter just nu på bussen och är väll i skövde om sisådär 15 minuter. Tog en lång och härlig sovmorgon, och med sovmorgon menar jg att jag vaknade 7 när Fredriks alarm klingade i en öronbedövande ton..tyckte i alla fall jag. Fredrik ja han vaknade inte. Jag somnade senare om en liten stund och vaknar sen av att hela lägenheten stinker parfym, visserligen en god parfym men ändå. Måttlig mängd är alltid bäst.

Sen åkte Fredrik till jobbet och jag och Rocky låg kvar..kollade lite bloggar och läste lite. Skönt att man inte ens behöver gå upp för att kunna gör det.

Sen fixade jag iordning mig, tog med mig Rocky och gick liksom Bambi på hal is hela vägen dit. Får skylla mig själv då jag tvunget skulle ha mina converse skor på mig. Men ramlade inte, var dock skrämande nära mer än en gång.

Rocky han tyckte att det var en perfekt dag gör revirkissande och detta utövade han på högnivå vill jag lova tills mitttålmod tog slut. Så jag bara gick och Rocky försökte nog stanna några extra gånger men när han så tvunget måste stanna och lägga revir trots att det inte finns en droppe kvar.. Ja då får jag bara nog. Men han är ändå bra söt ändå. Bara det att tankarna på att kastrera honom känns mer och mer lockande ..men är sammtidigt lite orolig att han helt kan förändra sig och det vill vi ju inte. Vad har ni märkt för förändringar ni som kastrerat era hundar??

Nej nu får jag allt lägga ned mobilen för snart ska jag kliva av bussen och är det som jag misstänker lika halt i skövde som tidaholm ja då behöver jag all koncentration jag kan få för att klara mig från att dratta omkull. Önska mig lycka till.

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *