..haha känns som om jag har lediga dagar hela tiden, vilket jag ju i och för sig har med eftersom jag tyvär inte jobbar heltid. Men hur som helst, i går var jag äntligen på gymmet igen, det är nu helt omgjort och helt fantastiskt fint..hittade en ny maskin som jag känner gjorde nytta…aj! Och efter gymmet åkte jag till Maria och Isac…han e för härlig!! Och vet ni han fyller 1 år den 7 januari, vilket det är om 20 minuter. Jag hade med både julklapp och födelsedagspresent, tror dock att det var snöret som var mest uppskattat. Jag beställde ju lite mer saker då jag beställde tavlan till mig och Fredrik. 2 alfabetstavlor, en fick Isak i julklapp och den andra fick Isac igår.
Det blev många isak på en gång där. Rebecca från mitt förra jobb fick en liten Isak, sen fick min vän Maria en Isac och en månad senare fick min bror och Malin en Isak. Ja sannerligen blev det många med samma namn. Namnet tycker jag är hur fint som helst!

Idag var det garderobsstädning, och den lär fortsätta tills i morgon…OMG..hur mycket kläder har jag egentligen..?! Men nu kommer mycket ryka och hamna på Myrorna’s
Jag hann även med lite pyssel idag och ett härligt besök hos Lena Niklas och Stella. Så lite busande hanns med:-)

Förut var filmen Dumpad, och den var ju klockren, fuulskrattet uppenbarade sig. Vet ni vilket jag menar? Inte?! Jo det där okontrollerade gapflabbet som ibland uppenbarar sig då något är riktigt riktigt roligt..så den filmen fick bra poäng.

I morgon fortsätter jag med den stora rensningen och sedan blir det en sväng till gymmet. Och sedan blir det till att ha myskväll..med film men utan snacks..ja jag håller fortfarande mitt nyårslöfte. Har varken ätit godis, skräpmat eller druckit läsk. Fredrik erkände att han omedvetet hade fuskat lite..men det har minnsan inte jag.

See ya tomorrow!
Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *