image

Ja det har verkligen varit en vintervit julafton. Vi har hur mycket snö som helst. Men även fast den stora snömängden medfört en hel del bekymmer med trafiken och framkomligheten tycker jag ändå att de positiva sakerna överväger lite. Så här vill man ju minnas sina jular! En massa snö hör julen till..sen får den gärna försvinna efter nyår.

Jag började dag med att gå upp aldeles för tidigt. Sen fick jag en present av Fredrik..vi köpte en gemensam julklapp förra veckan så vi hade bestämt att inte köpa något mer vilket jag inte heller hade gjort men det hade Fredrik! Jag blev väldigt överraskad. Och blev jätteglad för presenten som var en pärlberlock till mitt Saboarmband. Jag tyckte det var likt en snöboll..så det säger vi att det är.

Sedan bar det av till Skövde för några timmars jobb och sedan hem igen. Packade  ned lite smått och gott och sedan packade vi in allt och alla femhundratusen julklappar i bilen. Fixade en blomma och åkte ut till mor och far.

Fick en massa fina presenter, foto på rocky, fotobok, trixbok, nack/ryggmasserare, spel och mysig trerätters middag på fin restuarang.

Efter julmaten och paketutdelningen och annat åkte jag ned till familj nr två:-)  Och även där fick jag en hel massa skoj! Och tre berlocker till mitt armband..så nu börjar det bli en hel liten samlig. Me like!

Hoppas ni haft en härlig Julfton och att ni har några härliga lediga dagar framför er.

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *