Idag innan jobbet hoppade jag in på Synsam och hämtade mina glasögon som nu äntligen har kommit, tog inte så värst lång tid ändå så jag är mer än nöjd.

Slängde självklart på mig dem direkt och jag får erkänna att det lär ta ett tag innan jag vänjer mig med att ha glasögon, men jag är supernöjd med dem!

Jag har aldrig känt att jag passat i glasögon, men dessa fastnade jag för direkt och jag ångrar mig inte!!

Ett par Efva Attlingbågar blev det, och jag gillar det!!

Så min första dag med glasögon har gått bra;) haha det är verkligen ovant men jag känner att dem nog kommer kännas mer normala inom några dagar, för sjutton jag är 25 och har aldrig tidigare haft glasögon så självklart kommer det kännas lite off i början. På bilden ser de större ut än vad de känns märker jag (skrattar lite nervöst).

Nu ska jag gå och krypa ned för en liten lässtund. Tänkte även tvinga med Rocky då han är fenomenal på att värma mina fötter som just nu är iskalla. I morgon väntar ännu en dag på jobbet, och jag har mycket som ska göras på kort tid så det vill till att jag vilar upp mig så att jag kan ge järnet i morgon.

Prio i Veckan (de dagar som är kvar)

Torsdag

  • Jobba
  • Promenad på kvällen


Fredag

  • Städning av Lägenheten
  • Julklappsinköp, kanske skövde, kanske jönköping vem vet
  • Träning!!

Lördag

  • Åker tidigt till Marias stuga där tjejgänget tänker spendera hela helgen med massa mys, en och annan vinare, julgodistillverkning, promenader och en massa mer.

(Jag längtar så jag blir tokig, för ett besök i stugan är alltid helt underbart, komma iväg lite prata mycket och bara slappna av i myskläder!!)

Söndag

  • Åka hem från stugan
  • Träna
  • SöndagsMys med film

Tyvärr missar jag en annan viktig händelse i helgen, Söta Stellas 1 års kalas, känner mig som den sämsta fastern och gudmor, men jag lovar att ta igen det!

Ne nu är det dags för en lässtund innan ögonen faller ihop.

See You Soon!!

Ps. Rebecca; den underbara Gatlyktan kommer från Chili i Skövde, jag gick och suktade efter den hur länge som helst och när jag fyllde år kom mamma och pappa med den=) Ren och skär lycka, jag bara älskar den!! Såg att dem hade sådana för ett tag sedan då vi var där…så har du tur finns dem kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *