Som ni såg i inlägget om Ullared så köpte jag en hel del pyssel, ett block med designark inne på Gekås och sedan en hel del i två butiker utanför bland annat Panduro Outlet…och Dessa saker har legat orörda ett tag men så en dag p semestern när regnet öste ned, ja då tog jag tag i det och pysslade lite. Dessutom fyllde Lena 25(och ett litet +) den 14 Augusti och då hade jag all anledning att pyssla, dessutom ville jag göra min vän Malin lite extra glad så jag gjorde ett kort med ett brev i som jag skickade till Lund.

Ett Kort Till Min Vän Malin<3

 

 

 

Jag använde harmoniska papper med milda färger och gjorde det lite gammaldags, jag använde mig av min vintage photo stämpeldyna, när jag stämplade kortmotiven. Sedan var det gnuggisar för hela slanten eller Rub ons som det heter, men på min tid kallades de gnuggisar;) Lite Brads, öljetter och sedan dymo och sedan var det klart. Innuti satte jag fast brevet som jag skrev.

 

Grattis Kort Till Lena 14 Augusti

 

Då jag skulle göra Lenas kort använde jag mig av papper i rosa och blått, lite pastelliga.  Jag valde först ut det mönstrade designarket och utifrån det valde jag sedan det enfärgade cardstockpappret. Jag gjorde även matchande kuvert till kortet, och en kartong till presenten.  

  

 

Då man ska göra en kartongmall så behöver man ett falsben, men det hade inte jag så jag använde skalpellen och drog försiktigt i vikkanterna med den trubbiga delen mot pappret.  Och det gick hur bra som helst det med. Man tager vad man haver principen lever jag efter!! Jag använde de vackra stämplarna som jag fyndade på Pandruo Outlet, och dem stämplarna har jag suktat efter länge!! Och jag måste säga att jag gillar dem ännu mer nu när jag har använt dem lite mer. Rub on bokstäver använde jag till GRATTIS och sedan lite natursnöre för att binda ihop det hela.

Nu har ni fått bevis på att jag inte helt har lagt av med kortmakeriet, jag har bara låtit det samla damm ett litet tag. Men så ibland får jag ett litet ryck och blåser bort dammet och pysslar utav bara tusan.

 

Angelica 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *