I går vaknade jag av en klarblå himmel, eller i alla fall den bit av himlen som var utanför fönstret, sedan när jag behagade resa mig upp och kolla så såg jag att det  var en hel del moln på himlen, men skönt var det ändå. Så jag tänkte nog allt att haha vädret kommer nog bli ganska så bra ändå..och idag fick jag igen för den dumma tanken, idag ser man inte ens en gnutta blå färg på himlen! Men det är inte särskilt kallt och inte heller blåsigt. Det regnar visserligen men inte så där jätte mycket så jag ska inte klaga på vädret. Det kunde vara betydligt värre!

Fredrik jobbar idag med men sen börjar vi vår riktiga semester, och jag tror att det kommer att kännas lite konstigt. Vi har i princip inte haft semester förut och nästan aldrig ihop. Men nu får vi 2 hela veckor ihop. Sist vi spenderade två hela veckor ihop var i Bulgarien och då försvann en vecka i och med att vi var magsjuka och knappt ens kunde prata. (kunde ju inte behålla någon mat så krafterna var inte de bästa!) Men denna sommaren har vi då semester ihop. Kan inte sluta tjata om detta…och sen kom jag att tänka på att det kanske är bristen på semester som fått oss att hålla ihop så länge…vi kanske inte kan umgås under lång tid?!?!? (återstår att se) Haha nej så illa är det nog inte. haha

Idag har jag lyckats åstadkomma absolut ingenting, nada….har kollat på tv, tittat ut genom fönstret läst AlltiHemmet som kom i veckan och sen har jag självklart varit ute på en långpromenad med Rocky som bara älskar regn!! Eller inte. Men efter att ha hoppat mellan vattenpölarna för att försöka hitta en endaste torr fläck så lyckades han utträtta det vi var ute för och sedan var det inga som helst problem med att få honom att gå in igen. Och nu ligger han i sin sköna gräsmatta(den gröna mattan) och trivs nog väldigt bra med att vara inne i den torra lägenheten. Inte ens balkongen lockar särskilt mycket idag och där brukar han ligga ofta!

(Jag sitter vid Fredriks dator och har inte tillgång till mina bilder,

så denna bild är tagen med F Htc, ingen vidare kamerakvalitet inte!)

När Fredrik anländer hem så spatserar jag iväg till Catrin, har inte träffat henne på år och dag känns det som så nu är det verkligen dags att träffas!! Kommer nog absolut ha en hel del att prata om! Ska bli så himla roligt!

Nej nu ska jag lyxa till det här hemma med lite manikyr!!

Uppdaterar senare!

SeeYa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *