Dagen idag blev inte riktigt som den skulle, Maria och Isac skulle hälsa på men jag fick ställa in det då vi har stora rensardagen idag i stället.

Vi fick ut alla våra aggresioner när vi demolerade den stora bokhyllan…den har i ca tre och ett halvt år stått här och samlat damm och skit, men idag fick vi nog och yxgummiklubbsågade ned den i småbitar!! underbart!! (ehum inget precisionsarbete direkt…träflisbitarna flög i hela vardagsrummet)Sen samlade vi ihop en jävla massa annan skit och tog stora bilen till återvinningen…där det mesta klassades som brännbart tydligen, dock ej sprayflaskan för den ville dem ha i metallförpackningar…ehum något kändes inte riktigt ok….Sen åkte vi hem igen och hämtade alla våra pantflaskor från förådet och åkte och fyllde upp pantrummet på Ica…300 blev det så det var inte dåligt det inte!

Sen for vi hem käkade och sen började städningen…ehum det är i ungefär samma sekund jag inser två saker….1. bokhyllan svalde en hel del skit!! (som nu stod på golvet) 2. Skrivbordet var under all kritik och det var fruktansvärt stökigt vilket jag i och för sig redan visste innan men nu då ljuset helt plötsligt tog sig fram till det insåg jag hur illa det verkligen var.

Så jag tog tag i pysselhörnan som nu är klar fortfarande en hel del bröte utspritt men vad ska man göra…någon som vet bra förvaring??

Nu har jag äntligen dammsugit golvet för hundrafemtioelfte gången och det börjar likna ett vardagsrum igen…härligt…tände lite ljus här och där och det ser faktiskt ganska mysigt ut dock  en aning tomt tycker jag…men då är det ju bara att köpa nya saker…eller?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *