idag var det äntligen dags för att arbeta igen, så jag fixade en massa plock på jobbet, och sedan var det ju endast en kort stund jag arbetade så redan vid halv 4 begav jag mig halkandes mot stationen…där såg jag Julia så vi satt och pratade hela vägen hem på bussen. Tack för sällskapet.

Sedan spatserade *(Läs; hoppramlade)*jag in på Konsum och inhandlade färsk fisk hmph..frozen…lala…men i alla fall fisk som fisk tycker jag!! Och en massa annat som blev dyrt att köpa..men jaja man måste ju ha tandkräm…och ja shampot tog ju slut i morse..balsam är lika bra att köpa det med…och ja varför inte ett tandkräm till ifall det andra smakar illa…hm..kräftstjärtar är ju gott i soppan….ååååh chokladglass….osv..så därför blir det alltid dyrt när jag handlar…för att jag hittar så mycket på vägen ut!!

Sedan när jag hade halkat över parkeringen med två påsar i händerna åkte vi hem…Fredrik hämtade mig och jag blev lite förvånad över att han inte opponerade sig när jag bad honom hämta mig på stan, men varför han inte kunde med det fick jag reda på när jag kom hem….han hade tvättat…vilket var väldigt bra men vita handdukar med vår nyinköpta röda badrumsmatta var tydligen inget vinnande koncept…NO SHIT SHERLOCK! Men jaja hade det varit mina favorit olivhanddukar som hade blivit bajsrosa…ja då hade jag nog blivit argare!!

Nyss satt jag och proppade i mig alldeles för mycket fisk och skaldjurssoppa men den är ju sååå god…fast det så klart…nu mår jag mer illa än vad jag känner mig nyttig får jag ju erkänna…

Vad ska jag spendera kvällen med nu då måntro…jo jag ska sjunka ned i soffan med en härlig bok och drömma mig bort lite tänkte jag och kanske kanske slänga ett och annat öga mot tvn där simon och thomas förvandlar hemmen.

 

Vi ses väll i morgon va?!?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *