Ja nu är jag banne mig tillbaka i bloggandet, eller ska bli det under detta år som vi nu tjuvstartat lite smått…

Gårdagen var lugn men otroligt mysigt och vi firade här hemma. Jag Fredrik min systerson Felix…vovven Rocky och gerbilen Chili(ja han lever fortfarande) Sedan dök Mor och Far upp…och då bjöd vi på tre rätters middag,,,underbart gott var det!!! och innan vi visste ordet av var klockan snart 20 i tolv…begav oss till Lidénsparkeringen och smällde in det nya året med raketer…(är så grymt tacksam för att Rocky är helt obekymrad över alla raketer som smällde igår) Sedan åkte vi hem och satt uppe till kanske 02…sedan somnade vi allihopa och vaknade inte förens halv 10 idag…skönt!

På schemat idag stod PULKÅKNING, vilket vi nu har kommit hem ifrån…Slottsbacken is da shit!! Vredr knät ur led men det hoppade tillbaka igen…och ja det var det värt! 3,5 timmar var vi ute och endast en paus med varm choklad och banan..sen var det mer åkande..Men nu är vi äntligen hemmaoch har börjat tina upp lite smått.. Rocky har nu deckat av och ligger ihoprullad på golvet..

Kvällen är tänkt att bli lugn och mysig med lite film, pizza och mys. Felix stannar kvar här i natt med.=)

Bilder från gårdagen och denna dag kommer inom kort..(läs; så fort jag har hittat minneskortläsaren)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *