…ja nu kanske ni tror att jag tagit tillbaka min cykel, men den har inte varit snodd, utan det kändes bara som om jag snodde cykeln för hela upplägget kändes på snudd till grovt kriminellt…det hände förra veckan då jag och Fredrik varit på bio och hade Lidéns bilen (modell skåpbil) jag kom på att jag ställde min cykel på stationen innan jag åkte till jobbet och behövde den nästa morgon så vi åkte dit och skulle hämta den…lat som jag är orkade jag inte ens tänka tanken att gräva runt i min enorma väska för att hitta nyckeln till cykeln utan jag kom på den brillianta idén att ”släpa den” bort till bilen som vi ställde en bit bort, och precis då jag inleder mitt ”brott” vad tror ni händer?? ja självklart kommer Securitas nattspan…där står jag och försöker ”diskret” häva upp cykeln som ju är något otymplig som jag dessutom släpat i låst tillstånd och nu då försöker häva in i en skåpbil…securitas spanbil saktade in och tog två exra varv runt parkeringen och jag kände mig så extremt skylldig att jag höll på att smälla av…

Som tur var stannade dem inte och kollade att det vekligen var min cykel, fast dem får väll inte göra det antar jag dem åker väll mest runt och ser så ingen gör intrång i butiker och sånt eller? vad vet jag…jo att detta är jag i ett nötskal….precis som maffiahändelsen i bulgarien!! DAMN varför ska jag alltid göra sånt här??!?!?! nu i efterhand kan man ju dock skratta om än lite nervöst för detta…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *