precis som rubriken lyder försöker jag att låta bli att sabba mitt nagellack…går väll sisådär får jag erkänna…

i går kväll vet ni säkert att det var dirty dancing på tvn…mer känd som thegreatsetmoviewiththehottestdancerever! och vet ni vad FREDRIk sa när jag skulle kolla på den ”men va faaan den har du ju sett 300 gånger…den får du fan inte se idag! Du har den säkert till och med på dvd” jag blev ganska så smått irriterad kan jag lova…ja visserligen har jag den på dvd..men är det verkligen samma sak?! NEJ..eller nu när jag tänker efter så kanske det i och för sig är bättre på dvd..men just då var jag redigt förbannad kan jag lova…vet du vad vi kollade på istället…

Mitt superex till flickvän eller vad skiten nu hette…rekomenderad från 7 år…säger bara MY ASS att min 7 åring (om jag nu då skulle ha en så klart)skulle få se den…pornolight skulle man kunna beskriva den som..typ om ni tänker er att dem gör DET och så gör dem det disneystile i princip…lite knepigt att förklara och ni fattar nog inte vad jag menar men skit samma…den var kass och eftersom filmen sög så ja lyckade jag med det självklara att somna i soffan…sov i ca 3 timmar..vaknar och är hur pigg som helst…

problemet med att vakna just då och vara skitpigg var att klockan tyvär bara var 01:10…gick och la mig i sängen och försökte somna om…Dömt att misslyckas..så ja jag läste i min bok som är helt underbart AWSOME…the Host, eller på svenska genom dina ögon. Och alla vet väll att man brukar bli trött och dåsig av att ligga och läsa i sängen…INTE JAG då självklart..så när jag hade försökt somna vid ett flertal tillfällen utan vidare lyckande så inser jag att jag lästa ca 300 sidor och att klockan visade 05:30…men herre gud!! Och då lyckades jag faktiskt efter mycket om och men somna…sov trots att Fredrik som tyvär är DÖDSSJUK (läs..har drabbats av en fökylning version; light)låg och snarkade och Rocky han var fan inte bättre han kan jag lova!

Vaknade klockan 9 och hoppade ut sängen efter några få timmars sömn (variant inte alls djupsömn) och ikväll är det partaj…jag hoppas nästan på att jag ska bli övertrött och inte bara odräglig som man ju kan bli efter för lite sömn. Håll tumarna för att jag blir snäll, rolig och glad ikväll är ni snälla…sen att min sömnbrist troligen kommer att visa sig på måndag på jobbet är en annan femma…GRATTIS till alla Cubisar!

Ne nu väntar jag på att Fredrik ska komma med en leverans alkohol (ni kan vara lugna jag ska inte dricka mycket)och ett stycke cowboyhatt…jag kommer att se så AWSOME ut i den..NOT.. en hatt gjord för barn modell större brukar inte passa mitt klot till huvud förstår ni och jag tvivlar på att den kommer att göra det idag heller…men alla vet ju att man är mycket coolare när man har cowboyhatten hängandes på ryggen (eller?!?)

Nu kanske ni undrar vad jag ska med en hatt till…jo vi kärringer ska dra iväg på 100års fest med tema country/western…4 tjejer fyller 25(host..gamla..hmp..själv är jag ju bara barnet med mina 24 och ett halvt jordsnurr…hahaha kunde inte låta bli!)Jag ser verklgen fram emot att klä ut mig lite och träffa en massa nytt fölk man aldrig sett förut:) uppdaterar då jag återvänder i morgon…ska ju sova i Marias föräldrars stuga i natt liksom=)

Ses i morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *