..jag vaknade idag redan kl 8 men bestämde mig för att unna mig en sovmorgon…stort misstag…vaknade vid 10 och var gör seg….men gick upp…sen käkade vi väldigt sen frukost (ehum..kl 12…ehum) och så plötsligt plingade det till på dörren och ja då fick vi ett oväntat besök som följdes av en trevlig pratstund=) alltid roligt att få besök…Rocky blev helt superglad!! En av hans favoritmänniskor …!

Och nu har jag gjort en matsedel för veckan…jag stod för att införa kyckling och potatis och sallad…Fredrik bidrog med tisdagen och torsdagens matmenu…bestående av makaroner och falukorv och makaroner och köttbullar…(ja det märks kanske inte att han är utbildad KOCK!) haha men jaja ibland kan man kanske få äta makaroner då…inte för att det tillhör mina favoriter men jaja…man kan ju inte käka potatis och rotfrukter med kyckling eller lax jämnt!! (det var i alla fall vad Fredrik propsade på att man INTE kunde!!)

Nu ska vi snart vara duktiga och ta med alla pantfalskor som fyller upp hela ”panttunnan” i köket..och man är ju inte miljövänlig innan man har pantat alla Joltcola burkar som bidragit till sömnlösa nätter…

Vad ska ni ha för er idag annars då?? jag ska röja rensa och göra nyttosaker hela dagen!! det har jag bestämt och det känns som en sådan dag idag tycker jag..!!

 

Hör av mig under dagen och berättar hur det går med nyttodagen!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *