har jobbat heldagar nu i tre dagar vilket innebär att tiden här hemma har varit något begränsad och endast bestått av slötittande på tv innan jag efter en stund sött somnat in(läs  efter 30 sekunder)..men i går var vi hemma hos Lena och Niklas och firade den förstnämnda lite i efterskott…fick supergod hemlagad glass…det må jag säga…du plockar mammapoäng där Lena!! Och till glassen serverades väldigt trevligt sällskap…dock hamnade vi vid ”fulebordet” (läst med bred tidaholmsdialekt..)vilket innebar att vår hemmgjorda glass inte hade formen av en blomma och mjölken till kaffet serverades direkt ur paketet…men det gick ju bra det med roligt hade vi i alla fall.

I morgon kan jag lova er att det inte blir någon uppdatering här såvida jag inte lyckas klura ut hur man kan uppdatera via mobilen…ska fundera på detta… varför det annars inte blir någon uppdatering undrar ni…ja det ska jag säga er.. Jag och Fredrik och vår följeslagare Rocky ska ge oss ut och bli ett med naturen (läs svära över mygg och gegga) vi ska paddla kanot hela dagen och sedan tälta och så slutligen paddla lite till på söndag. Ska faktiskt bli riktigt nice…dock missförstod Fredrik mig en aning om vilket som skulle tvättas så nu har jag endast tre tröjor att ha på mig..och INGET annat…

Fick dessutom ett fint litet samtal på jobbet från Fredrik..återberättar det här

Fredrik : Eh…du vet den där fina snygga tröjan du har den neoniga du vet…den är ju så fin …du kan väll köpa en till sån tycker jag…

(ehum…detta bådar inte gott tänker jag)

Jag: Hur går det med tvätten sa du??

(Vid detta tillfälle håller Maria på att krackelera av skratt i kassan bredvid)

Fredrik: ehum den där fiiiina neontröjan du har…ehum ja den blev lite missfärgad…

Jag: och hur gick det till vad tvättade du ihop med den?

Fredrik bara de bruna byxorna jeansen den vita tröjan och det rosa linnet…så den neoniga tröjan ser ut att ha ehum…möglat typ så ser den ut..

(nu kanske ni inte alls förstår hur jag kan anförtro Fredrik åt tvätten men ibland har man inget val och peppar peppar han brukar kunna tvätta utan att det missfärgas)

Jag: ehum jaja men det gör inget…jag köper något nytt och skickar räkningen till dig da..haha

Fredrik (helt gravalvarlig): ja men gör det du det blir bra.

Haha stackarn jag kan erkänna att jag inte ens tycker särskilt mycket om den där tröjan i alla fall så det var ingen förlust som jag kommer att sakna sådär mycket direkt..

Kan ju lika gärna dra en historia till som innehåller Fredrik och tvätt… han hade lagt in en massa tvätt och tvätttat då han fortfarande bodde hemma .och sedan skulle  jag då hänga upp det och det var verkligen en salig blandning kan jag säga…vi pratar ny grön tröja tillsammans med kritvit skjorta och gula sockar liksom blandat med jeans….och då jag helt förfärat undrar hur han kunde slänga in allt detta i samma tvätt svarar han bara : Men jag la dem ju på olika ställen i maskinen.

Eh…haha jaha är det så man gör….eller INTE haha men skoj var det.

Ne nu ska jag sova för i morgon ska vi packa mycket men i så liten väska som möjligt och sedan far vi iväg och hoppas i kanoten och paddlar iväg…

Återkommer självklart med bilder från ”Äventyret” på söndag…

See Ya…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *