Ja precis som rubriken lyder har jag en helledig helg och sitter just nu(var ute för ett ganska bra tag sedan ser jag nu) hemkommen från en promenad med Rocky, Fredrik  hann inte gå ut med honom på morgonen och jag tänkte gått upp tidigt och gått ut med honom men Rocky hoppade upp i sängen igen och kurade ihop sig så vi låg rygg mot rygg och somnade, vilket jag med gjorde. Vaknade vid halv 10 helt drömskadad, jag har drömt så extremt många drömmar i natt att jag tvivlar på om jag överhuvudtaget fått någon djupsömn what so ever…men i alla fall släpade mig upp och sen gick vi ut på en promenix, och absolut inte på innegården för där är det förbjudet att rasta hunden oavsett om man tar upp det eller inte.

Sen när vi kom hem käkade Vi mat Rocky i form av torrfoder och jordgubbar och jag i form av jordgubbar och mjölk.

Och just precis nu sitter jag och snappar upp allt jag har missat under veckan som gick med ”do you think you can dance” Så helt sjukt grymt är det! Vilka underbara dansare brukar alltid ha mina favoriter klara ganska snabbt och faktiskt så ha dem gått väldigt långt en som jag minns namnet på är HAWK han var med i två säsonger fick avbryta den första pga hans greencard som bara innefattade studier, eller arbete, i alla fall inte det som programmet innefattade. Men han gjorde come back i säsongen efter och han var grym!

 

Vad har jag mer på schemat idag då, förutm städning och allt annat tråkigt.

  1. Jag bara måste läsa fler sidor i Breaking Dawn, den fjärde och sista boken i Twilight serien, och jag älskar den! Inte ofta man fastnar så otroligt för en film och 4 böcker, men det har jag verkligen gjort, dessutom är det bra för mig att bättra på min engelska en aning eftersom böckerna är på engelska så känns det skönt att inte låta den delen av hjärnan gro igen, ehum tänkte stava hjärna–>gjärna ehum kanske får se över andra delar av hjärnan med..haha
  2. Jag vill få inspiration att göra lite kort…KREATIVITETEN VAR ÄR DU!?!?!
  3. JA denna punkt har varit med på alla scheman jag någonsin har gjort, GARDEROBERNA, organisera slänga kläder och annat, få i ordning en funktionellt system!! Lycka till med det Angelica!!
  4. Njuta av solen, och det enda som krävs för det är ju att det kilometertjocka molntäcket ger vika, kan ju inte vara så svårt att fixa eller?
  5. Städa skafferiet, det kan behövas..ehum de där konstiga runda sakerna med utväxter har nog varit potatis i ett tidigare liv, men jag är inte helt säker så dem måste bort!

Ja oj vilken tung lista jag har idag, eller inte..men inga måsten tänker jag ha utan bara göra det jag verkligen känner att jag vill göra.

 

Denna underbara glass åt jag på en av sommarens alra första underbart varma dagar..Dulce de leiche och jordgubbschesecake, stavningen  bjuder jag på haha

 

GRATTIS TILL Min Älskling SOM FYLLDE ÅR

 IGÅR!!!

Han fick en massa kläder och en fin tårta av mig;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *