Ja det kanske kom som en stor nyhet för alla er men jo jag kan nog nu klassa mig till dem som är lite mer tekniskt begåvade…varför jag har kommit till den insikten kanske ni undrar…jo därför att..jag lyckades få datorn och skrivaren att sammarbeta…Ja jag mottar era applåder!! Jag är riktigt nöjd, har nu kunnat scanna igen utan diverse felmedelanden om kommunikationsfel..bör dock tilläggas att jag egentligen inte vet vad jag gjorde men jag gick in och ändrade lite inställningar och ja då ville det sig så att det började fungera.

Nu har jag kollat runt på lite olika bloggar och skrattat en stund med kan jag säga, vad roligt alla skriver och vilka roliga liv alla verkar ha…har ni det eller skriver ni det bara är frågan jag ställer…haha…i vilket fall som helst tack för ett gott skratt.

Vad står på schemat för min lediga dag idag då?

Jo för en gångs skull så är Fredrik även han ledig idag, och vi har även den stora ”äran” att ha Felix här på besök, så just nu sitter jag vid datorn och dem vid xbox, Fredrik har nämligen köpt en extra kontroll så att han och Felix kan spela bilspelet ihop (kanske inte bara därför men i alla fall…) Så ni sitter Felix och skriker ”Det går ju SUUUUUUSEN” tror det är detsamma som det går skitfort…Och Fredrik sitter och skrattar åt att han säger just SUUUUUSEN, ja sm ni förstår har jag en underbart bra dag att vänta mig…haha Ne men vi ska nog snart ta tag it(förkortning och hopsättning av I DET) och gå ut i det fina vädret, kanske inte stårålande solsken och klarblå himmel, men lite blå himmel letar sig fram och solen kikar fram ibland den med….

Haha konversation mellan Fredrik och Felix

Fredrik; Går det bra eller??!?!?

Felix; INTE SÅ BRA SOM JAG TÄNKER….!

Haha jag tyckte det var roligt sagt i alla fall, men jag antar att man had to be there liksom…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *