…I morse gick jag upp ganska tidigt eller jag brukar gå upp tidigt när solen skiner, men i alla fall kl 9 var jag hos Angelica på Klippkompaniet här i Tidaholm, och hon är så himla duktig på att klippa precis som jag vill ha det..Vill ni klippa er på ett superbra ställe ring Klippkompaniet Länkar till eniro så ni får numret direkt.

Jag blev som vanligt supernöjd och känner mig flera kilo lättare och med tanke på hur mycket hår som låg på golvet då hon var klar så är det ganska troligt att jag allt har gått ned lite. Tack Angelica i alla fall för att du fixade en tid till mig!!

Sen efter klippningen smet jag in på kontorsboden och lyckades på den korta stund jag var där införskaffa ännu en bokstavsuppsättning som jag verkligen tror jag kommer att använda…kanske redan idag vem vet.. Sen spatserade jag vidare till Lidéns där jag hämtade upp min lilla sötnos (nej jag pratar inte om Fredrik) Rocky..på hemvägen pratade vi även med en dam med en tax och ja en ganska händelserik promenad blev det då Rocky inte längre var kopplad…det klickade till och helt plötsligt var han fri…tack gode värd att han inte insåg detta innan mig då hade en språngmarch varit ett faktum..

Just nu sitter jag här hemma och kikar igenom vilka bilder jag ska slänga upp…men har nu bestämt att det får bli en liten blandning..

  

 

Håll på bilderna så står det lite kort om dem.

 

Nu till inkassokravet, jag har inte fått någon faktura som jag skulle fått till min internetbank men däremot fick jag inkassokrav…men nu är dem surtdyra pengarna borta från kontot och räkningen är betald…ska höra med banken vad som hänt för Telia skyller självklart på banken…men jag tror mycket väl att det lika gärna kan vara Telias egna fel och helt enkelt en miss…hur som helst är det jag som får lida för det och fick betala hela 200 kr extra…F.A.N

SKa uppdatera senare med kortet jag gjorde på minipysslet igår och sedan kommer jag även berätta lite vad jag har fått för presenter…missa inte det!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *