jag har tagit över fredriks mobil eller i alla fall medans han är på jobbet…med andra ord har jag övertagit mobilen helt utan hans vetskap..av vilken anledning udrar ni…jo ni förstår jag kommer ju förr eller senare byta telefon..ni vet när abonemang löper ut och man då kan förlänga och skaffa en mobil på köpet…och nu provar jag hur bra fredriks mobil fumgerar..bland annat hur det går att uppdatera med den…jag har lite svårt att få den lilla pennan att göra som jag vill..är fullt medveten om att det är jag som styr pennan ja…fredrik har nämligen den nya nokian med toutch skärm…men jo den fungerar säkert ganska bra egentligen…bara det att jag nog har fått lite lätt kramp i armen av allt pekande med pinnen…det jag loggade in för att säga är egentligen bara att jag kommer lägga upp ett långt bra inlägg senare idag…ska försöka uppdatera lika bra som jag gjorde i början…..ses senare nu ska jag käka frukost….see ya..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *