Grattis Niklas!!

(Hoppas att du har haft en mysig födelsedag)

Ja klockan är nu 23 den 22 februari, även fast det står 23 februari, klockan på bloggen går nämligen en timma fel och jag vet inte hur man ställer om den…hjälp mig!

 

 ja jisses jag måste vara i särklass den sämsta bloggaren i världshistorien….jag uppdaterar aldrig och är förundrad över hur många som ändå besöker mig varje dag. Men tackar er för detta…lovar dock ingen bättring längre utan kan bara vagt säga att jag ska försöka bli bättre.

Kollar just nu med vänstra ögat på Bridget Jones…blir man inte lite kär i den filmen? Det är nummero två…på spaning med Bridget Jones…och är den inte lovely?? Jag blir i alla fall lite rosa om kinderna och ler lite extra då och då…vet ni vad jag har gjort idag?? Jag har visserligen virrat runt på jobbet i 6 timmar, men det var inte det jag menade utan när jag kom hem kände jag mig allt lite pysselsugen…så efter söndagspizzan?! gjorde jag ett kort som inte alls blev bra tyvär…bättre lycka nästa gång liksom…

Ja jag har inte uppdaterat på ett tag igen men här kommer en liten snabbgenomgång av veckan som gått…

Måndag 16 Februari

Gick upp hyffsat sent för att vara jag nu för tiden, diskade och fixade lite, sen kom Fredrik hem och städade lite med…På eftermiddagen kom Jessica förbi och lämnade hoppetossan Cornelia…Vi fixade våfflor…och mitt i våffelbaket ringer dem från polisen och vill att jag ska visa vart min cykel befinner sig så att de säkert vet att det är min blablabla…struntpratblablabla gå ner om 2 minuter…..efter att ha stått och fryst öronen av mig i kanske 22 minuter dyker en polis upp och tittar snabbt på cykeln och frågar om den är min och vart jag hittade den…sen sa han bara att jag verkligen skulle försöka få den stöldmärkt…då jag ifrågasatte vad det gjorde för skillnad sa han bara…det gör att man hittar cykeln på nolltid om den blir stulen igen. Eh frågvis och lite snäsig som jag är av naturen plus att jag hade väntat ute i kylan liite för länge sa jag bara ”men det gör väll inte att ni hittar min cykel snabbare för det…för så vitt jag vet är det ingen gps man sätter dit” Han hade inget riktigt svar på detta utan sa bara att ”själva processen går då mycket snabbare” EH vad innebär det?? Skit sammma. Jag hittar ju alltid mina cyklar ändå…det är ju inte direkt några genier som stjäl cyklar här i stan precis.

Nog om detta…vi käkade våfflor vilket vi även bjöd Jessica och Felix på då dem kom hit. Så 3000kalorier rikare rullade vi ut på en promenad med Rocky..

Tisdag 17 Februari

Endast en månad till jag blir….. eh ….20+

Jobbade halva dagen, missade sedan alla bussar som kunde ta mig hem så Fredrik fick hämta mig…dock var han väldigt trevlig och inte alls så sur som jag trodde han skulle vara, han kom till och med in på stationen och hämtade mig. Jag satt nämligen på stationens sega internet och surfade..Sen käkade vi innan vi for hem igen…japp en händelselös dag men som avslutades med smärre allsång i bilen på vägen hem.

Onsdag 18 Februari

Japp dagen började med att vi bestämde oss för att åka till Jönköping, och nej det var inte för att handla ljus på IKEA denna gång, utan för att ha en skön dag på relaxen på Atlantis…heter det så? Vet ej men i alla fall inom loppet av två timmar hade vi hunnit gå upp, bråkat om vilka  badbyxor Fredrik skulle ha, eftersom han absolut inte kunde ha på sig dem han först hittade eftersom dem inte alls var bra av tusen olika lama ursäkter…och detta ledde till en viss irritation från min sida, men som TUR var hittade han sina bästa badbyxor, så vi packade ned lite bröte och dumpade av Rocky på Lidéns och sen for vi till Jönköping och väl där inser jag att jag verkligen inte har någon aning om vart vi ska…haha…så vi letar och inser att NEJ vi är verkligen inte hemma i Jönköping. Hittade dock till rätt ställe och går in…så vi spenderar en yttepyttekort stund i ångbastun till att börja med, men då en gubbe modell större till enorm kom in och sätter sig bakom mig så känner jag att nej någon annans svett är inget jag vill ha på mig…så vi badade bubbelbad istället…vad avslappnande och skönt det är…vi käkade även varsin sallad och efter det passade jag på att sola solarium, underbart!! Insåg sedan av bonnabrännan som blev av bikinitrosorna att mina misstankar jag länge haft besannades ”japp jag var innan solningen genomskinlig!!”

Sen hade vi tur som attan som slapp P-böter eftersom biljetten hade gått ut ca 40 minuter tidigare. Ja det var väll onsdagen det ja.

Torsdag 19 Februari

Mamma hämtade upp mig på morgonen så begav vi oss till blodcentralen, där jag sålde mitt dyrbara blod för en honungsburk…ja jag kände mig billig och ja det var vad jag tog denna gång…eftersom jag redan har en t-shirt, en reflexväst, ett paraply ja you name it. Efter 4 år av blodgivning har man hunnit samla på sig en hel del. Detta besök var i alla fall väldigt snabbt avklarat på ett stick och mitt blod fullkomligt forsade rakt ned i påsen och fyllde den på nolltid, dessutom mådde jag underbart bra efteråt ja i alla fall första kvarten efteråt..för sen märkte kroppen att det var en liten förlust som hade inträffat, tack för att jag har begåvats med extremt sen reaktionsförmåga. Så jag spenderade resten av dagen med att vara yr och likblek. Jag och mamma handlade och spenderade en hel del tid i affärer..och ja så käkade vi innan vi for hem. På kvällen åkte jag till vuxenskolan på pysselträff och jag lyckades göra ett babykort som jag hade beställning på. Bilder kommer senare.

Fredag 20 Februari

Hämtade Hoppetossan Cornelia halv 11, sen var vi barnvakt till klockan 14, som tur var var ju även Fredrik Ledig idag så medans jag lagade mat fick han vara häst, dinosarie ja allt möjligt som Cornelia hittade på…klockan 14 kom pappa och hämtade upp henne och därefter var vi helt slut..men ingen tid för vila inte, jag fixade i ordning mig och sen for jag in till Skövde på shemat stod det möte i en timma och sen käka…så vi hade en riktig lyckad After Work!! Skrattade så otroligt mycket att jag fick ont i både mage och kinder ja till och med i nyckelbenet…Fredrik hämtade upp mig vid lite övr 10 sen när jag kom hem var jag helt plötsligt gör pigg så jag satt vid datorn till klockan 1, och uppdaterade bloggen mitt i natten.

Lördag 21 Februari

Min kropp arbetade mot mig idag, jag var trött, och hade huvudvärk för att inte tala om magen…men som tur var slutade jag tidigt så vid 15 hade jag gjort min dag, sen spenderade jag två timmar med att spatsera inne på Maxi och till och med på Clas Ohlson…somnade nästan på en bänk då klockan äntligen slog 17 och jag kunde åka hem med Anna. På kvällen tittade vi lite på tv och jag skulle pysslat om jag inte hade somnat i soffan, med ca 300 ljus tända överallt, mesta värmeljus men ändå, tur att Fredrik var vaken om det hade börjat brinna menar jag. Vaknade och först var jag helt övertygad om att klockan var 4 på morgonen men det visade sig att den endast var 23:04 vilket innebar att jag kort efter melodifestivalens bidrag hade somnat in och sovit ganska många timmar. Förflyttade mig något ostabilt efter mycket om och men till sängen där jag fullkomligt föll in i dvala.

Söndag 22 Februari

Ja jisses vad gjorde jag idag, jag har sovit überlänge, fixade till mig och förvandlades då från Vrak till ehum ett annat vrak….sen for jag till jobbet och stressade runt…varför jag stressade hela dagen vet jag inte faktiskt men jag gjorde det av någon anledning i alla fall. Slutade 17:15 for hem och ja sen har jag inte fått mycket gjort, jag har visserligen gjort ett kort men inte heller blev det bra…som jag tidigare skrev.

Japp har som sagt mest kikat på tvn och här kommer en av mina favoritscener från Bridget Jones…fightingscenen.

Och då jag tittade på denna film var det med en viss barry sång och den fick mig osökt att tänka på John Cages dans i Ally McBeal…

Minns ni denna?

visserligen dubbad version men vad tusan en enda replik liksom.

DEnna versionen är bättre

Detta var allt för mig!! Ses i morgon med all säkerhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *