Ja eftersom jag inte har uppdaterat sedan den 5 januari, om man nu kan kalla det en uppdatering…nej jag bestämmer mig för att jag uppdaterade på riktigt den 3, så nu kommer en lång uppdatering om vad jag har haft för mig dag för dag sedan dess, så luta er framåt och fokusera blicken på skärmen…har även slängt upp lite bilder så missa inte dem…

 

 

Tisdag 3 Januari

Jag åkte in till Skövde tidigare idag, och strosade runt lite på stan, kände mig lite sugen på att bättra på min HAångest så jag stegade till Indiska…jajamensan jag blev lika kär i allt även idag…Jag har alltid älskat Indiskas möbler och prylar…skulle jag ha en miljon eller två i bakfickan skulle jag lätt slänga ut alla våra nuvarande möbler och prylar och byta ut dem med Indiska….men tyvär är jag inte gjord av pengar så det fick bli ett liiitet inköp bestående av två juslyktor…som hade kostat 40kr styck men pga av rea m.m kostade dem mig 29kr för två…ett fynd, kap ja rent av super billigt skulle jag vilja säga…

 Ser ni vad fina dem är…nej det gör ni inte för bilden är tagen med min kassa kamera som sitter i mobilen…men superfina är dem i alla fall

Onsdag 4 Januari

(detta är den korta versinen då jag skrivit ett långt inlägg om Ikeabesöket men datorn hängde sig då jag tryckte spara, så lite kortare och lite mer genomhastat blev detta.)

IKEA..! Äntligen kom vi iväg till Ikea och till och med Fredrik verkade se fram emot besöket och det är inte vanligt, men det var ju ett tag sedan vi var där med…Vi två är väldigt lika i en del saker och en av dem är att vi helst vill provsitta alla fotöljer och soffor, och sen springer vi igenom och kollar i alla miljöer, så det tar ju lite tid att gå igenom hela stället men det kan det vara värt tycker jag. Det blev diverse inköp såsom glas till jobbet, tre runda mattor till hallen hit och ett fyndhörnan bord…ganska otippat.

Här kommer lite bilder från IKEA besöket

En salig blandning av bilder, håll på bilderna så kommer det fram bildtexter, bör tilläggas att nej jag köpte inte fruktsålshatten, men visst var den Awsoooome…eh NOT

När vi kom hem började jag direkt fixa så att bordet kom på plats och det blev verkligen gör mysigt, tidigare hade vi två malmbord i ekfaner, men detta bord gick i svartbrunt.

  

 

Nå vad tycker ni??

Torsdag 5 Januari

Ledig, men på kvällen gick jag till den kreativa inspirationsgruppen mer känd som pysselgruppen, och vi hade ännu en rolig och trevlig kväll ihop, jag pysslade klart Matildas kort/godispåse, dessvärrehar jag bara halvfärdiga bilder på den, men då ser ni i alla fall själva konstruktionen, sen kom det på en magnoliaflicka och en platta med texten Matilda 7 år och sedan även grattistexten och sedan fixade jag med lite 3D lack för att få det lite roligare.

 

Fredag 6 Januari

Jobbade och sen fixae jag små precenter som mina syskonbarn ska få på Matildas kalas. Jag tycker alltid att det är lite roligt att köpa små precenter så att dem med får lite att leka med, jag tyckte om det då jag var liten så det gör nog dem med. Sen fixade jag klart presenten till Matilda, det blev en snygg tröja och en barbiedocka med lite funktioner..sen kom Fredrik och hämtade mig så käkade vi på Mc Donalds, och det var en smaklös upplevelse för oss båda kan jag säga. Det smakar ju ingenting juh. Sen åkte vi hem och kvällen ägnade vi oss åt att städa lite smått…eller med vi menar jag JAG för Fredrik kände sig lite lägligt sjuk förstår ni så han var tvungen att ”vila” med andra ord ligga på soffan och glassa under en filt medans jag sprang runt med diverse städredskap och svettades. Men som sagt det är inget ovanligt. Men i alla fall fint blev det!

Lördag 7 Januari

Matilda fyller 7 når idag vilket självklart ska firas med kalas, så vid tolvtiden åkte vi och hämtade upp Jessica och Cornelia så begav vi oss mot Göteborg, vi stannade endast en gång för att äta frukost kombinerad med lunch, en french hotdog med andra ord…det var läääänge sen. Väl framme i Göteborg var det fullt hus, och vi tryckte mer eller mindre in oss också. Vi fick Supergod Smörgåstårta och en helt underbart utsökt My little Ponny tårta som min syster hade gjort alldeles själv, jag är mäkta imponerad. Mätta och belåtna och hur trötta som helst begav vi oss hemmåt vid halv 6 tiden. Att Cornelia inte somnade på vägen hem är otroligt, och vet ni vad hon sjöng praktiskt taget hela vägen hem…hur orkar hon…underhållande för oss var det i alla fall.

Söndag 8 Januari

Vaknade och var superpigg halv 9 så jag gick ut med Rocky, och sen tog vi det bara lugnt. …jo föresten vet ni att man kan ändra ögonfärg?!?! Jag läste en hel del på kvällen och när jag kom in i badrummet kände jag inte igen mina ögon, dem såg riktigt konstiga ut och nästan helt gröna, blev chockad och ropade på Fredrik och även han blev chockad…

 

På bilden syns inte färgen tyvär men mönstret syns ändå, riktigt scaaaary.

Måndag 9 Januari

Tänkte tagit sovmorgon till 10, men vaknade görpigg kl 9 så istället för att tvinga mig själv att somna om gick jag upp, läste lite mer i boken Midnight Sun och sen gick tiden helt plötsligt vädigt fort, gick och lämnade Rocky och sen vidare till bussen, Jobbade till kvart över 7, fick springa till stadsbussen, men hann med förbannade varenda trafiksignal som inte omedelbart slog om till grönt…men tro det eller ej efter ännu en språngmarch han jag med den tidiga bussen hem…glädje!! Men jisses vad jag sprang men halkade som tur var inte, har insett att man halkar mer sällan då man springer än då man går…dock slår man sig enormt mycket mer om man nu skulle råka ramla när man springer i rasande fart, men för att hinna med bussen är det helt klart värt risken!

Tisdag 10 Januari

Idag har jag haft en sån där dag då tandkrämen även det 3 e försöket landar i handfatet innan tandborsten når munnen. Och då man på 4e försöket äntligen lyckas få in det i munnen och borstat ett tag ja då råkar man dregla ut lite som självklart hamnar på tröjan. GREAT!! DEn nya svarta tröjan som jag hade planerat att ha till jobbet….skit gick det…men jaja bristen på kläder har inte drabbat mig hittils så jaja. bara att gå och hämta en annan tröja.

Just Nu

Sitter jag i sängen och ska läsa lite mer ur boken, ev läsa klart den, i morgon är jag ledig från jobbet, men inte ledig helt och hållet utan jag ska gå upp tidigt fixa lite och göra mig redo sen kommer två av mina syskonbarn hit och jag ska underhålla dem några timmar medans Jessica jobbar, dock kommer mamma ned och hjälper mig efter någon timma sisådär. Sen efter 12 drar vi allihopa ut till källefall där vi ska spendera eftermiddagen med att kräla i snö, och åka pulka…ska verkligen bli skitmysigt…säger bara…SEEE UPP I BACKEN!!!

See Ya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *