Verkligen finfint badrum!

Like it a lot!

Men en liten fråga, hur ser ert badrum ut. Har ni, som vårt, en ganska fyrkantig historia där toalett, handfat och badkar liksom går i ett längs med ena väggen?

Jag har haft funderingar länge på att införa trämaterial i vårt badrum, och hos er passar det verkligen!

Och förresten,

Vad har du/ni för duschdraperi?

Hälsningar
Angelica

Hej Angelica=)tack för kommentaren!!alltid lika kul att få nya kommentarer haha.

Vi har en helt kvadratisk fyrkantig sak till badrum, toa handfat och badkarets ena ände är mot en och samma vägg och på den andra vägen har vi ett element….ska ta bild på allt senare och lägga ut så du får se hur det ser ut.. jag älskar trämaterial, och hela Molger Serien från Ikea hade gladeligen fått flytta in om det hade fått plats, men fick i alla fall plats med pallen spegeln hyllan och krokarna…inte illa…duschdraperier har jag dille på…jag köper nya hela tiden men har nu ett som är genomskinligt med spetsmönster i vitt, hade tidigare ett genomskinligt med vita barockmönster och däremellan ett vitt lite tygaktigt med gröna bladkonturer i oliv, det passade otroligt bra. Alla mina duschdraperier köper jag på lagerhaus…dem har en massa snygga att välja mellan…det var nog svar på allt tror jag…men som sagt jag lägger upp bilder senare idag eller under dagen i morgon hur badrummet är uppbyggt…

Ha det så bra tjejen

Kram Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *