…är även ledig i morgon och på onsdag med, så det blit fler dagar som jag kan fixa och greja hemma. Timmarna jag tyvär färlorar får jag som tur igen senare. Jag tycker om att jobba ch blir för det mesta stressad då jag är hemma, men denna gång ska jag försöka att inte bara stressa och känna mig nere för att jag får lite ledigt utan jag ska försöka göra sånt jag tycker är roligt bara, kanske åker någonstans eller bara umgås med Rocky, Fredrik jobbar så det får bli kvalitetstid med Rocky i stället.

Tänkte slänga upp lite mer bilder på julklapparna

  

  

  

Ja som ni ser fick jag en hel del och detta är inte ens alla presenter jag fick, fräckisboken fick jag i julklappssäcken vi har varje år där vi ska köpa en sak var, och den var riktigt rolig faktiskt många skratt blev det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *