har precis lyssnat på äntligen helg med berg och breitholtz…dem är ju bara störtsköna!! Väntar på att Fredrik ska hämta upp mig och så kan vi bege oss till Skövde för att uträtta lite julklappar, jag ska uträtta lite på måndag med då mitt konto inte är lika magert…men idag måste jag fixa present till ikväll då jag ska på supermysigt julbord med tjejerna…ska bli så roligt…och vet ni vad?!?!?! Jag är ledig idag…minns inte vilken lördag jag var det på senast…men idag så ska jag ändå som sagt bege mig till Skövde..haha

Jag bränner just nu en skiva med det mesta tänkbara faktiskt allt från 50 tal till senaste top 40 UK..ja många låtar blir det…magen preotesterar och tänker tydligen ge mig en dååålig dag…vet inte vad jag har ätit nu…troligtvis den halva pizzan som åkte ned igår kväll,…

Jag fick ett uppdrag att göra ett kort som min syster skulle ge till dem på sin Studiepraktikplats och eftersom jag har haft julkänslor större delen av året var detta kort inget undantag:

 

Blev ganska nöjd med resultatet…

Min mamma beställde även ett kort för ett tag sedan till hennes bror nyss fyllda 50 och så här blev det

Grönt fick det bli

Men så skulle det stå en hel del i…

Så det fick bli ett fast satt papper som man viker upp och där i står en himla massa roligt..

 

Nå vad tycker ni??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *