…jag letade som ni ju redan förstått efter nycklarna som var borta vilket gjorde att jag inte kunde ta mig in i förrådet…PANIK…eftersom allt julpynt befann sig där…japp det befann sig där men befinner sig inte där nu!!

Jag letade efter nycklarna på alla tänkbara ställen men mest letade jag på alla otänkbara ställen såsom i tvättstugan, brevhögen ja till och med i grovsoprummet…ja jag var desperat!! Men så kände jag att jaja jag kikar väll en extra gång i alla tvättpåsar med rena kläder, vi hade tvättstugan i Söndags nämligen eller förra söndagen…och eftersom våra garderober råkat bli försmå (har ingen aning om hur det gick till men…) så har tvätten i brist på förvaring legat vikt (läs nertryckt) i tvättpåsar (ikeasäckar) och inte mindre än 4 ikeasäckar och 2 gekåstrunkar har vi här hemma med ren tvätt…började med en och sen fortsatte jag bara tills jag nästan gav upp på den sista gekås trunken, då hade jag kollat igenom alla ikeasäckar och den ena trunken…men så tänkte jag att va faan får väll ändå kolla igenom den sista..och vad tror ni jag hittade om inte NYCKLARNA….ni som sjungerbra och sjunger singstar vet hur det låter när man får en riktigt bra resultat… ”Aaaaaaaahaaaaaaaa” nästan som Taaaadaaaaaa, precis så lät jag då jag efter inte mindre än en hel dags letande efter nycklarna..

Det första som hände var att jag äntligen fick upp mina julsaker, så med julmusiken på högsta volym och ljuset med doft av julen tänt så satte jag äntligen (flera dagar för sent enligt mig) igång med det stora julstöket….underbart…julen är räddad!!

Och eftersom jag kom in i ett riktigt julhumörigt mooode så bestämde jag mig för att äta risgrynsgröt med kanel och mjölk…Lovelyyyy..

Årets Första Julgröt

åh vad underbart gott det smakade…

JA vad kan jag säga om min lediga dag, jag hittade alla nycklar och nu hänger dem i trygt förvar i nyckelskåpet där dem hör hemma (FREDRIK!!) och jag har lyckats få upp lite julpynt, än så är det inte klart, men jag lovar att visa rum för rum då allt är klart så missa inte det.

På schemat i morgon står kort överst och sedan ska jag och Fredrik till Hem och Hobby på eftermiddagen, och köpa 4 julröda ljus till adventsljusstake nr två…som ska stå i köket. Men om jag känner mig rätt kommer det nog bli en hel del annat med….

Men kika in i morgon så att ni inte missar något.

 

Jo föresten nu kom jag på vad jag har glömt;

Tack Lena och Adde för en rolig bowlingkväll, jag söööög men det bjur´jag på denna gång men vänta till nästa år för då ska jag ara med i vinnarlaget, haha ne men kanske kommer jag då inte sist i alla fall….haha…fick en påse nötter som jumbopris haha…Men tack söta ni för en skitkul kväll!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *