Idag är det måndag, visste faktiskt inte det först får jag erkänna utan jag var tvungen att kolla i kalendern och köra uteslutningmetoden…hemskt va?? haha ja jisses jag har het tappat dagsräkningen…men roliga dagar har jag haft i alla fall.

Jag jobbade hela veckan och även helgen, men det är precis som när jag jobbade på KappAhl, det kändes inte jobbigt alls utan bara roligt och skönt att komma till jobbet. Ännu är jag inte helt varm i kläderna på Cubus men snart så blir det säkert jättebra. Kassan fungerar finfint nu och går verkligen utav bara farten. Kunderna är underbara och inte rädda för att ställa frågor och frågorna kan jag för det mesta svara på annars tar jag snabbt reda på svaret, så ja vad ska jag säga jag har ett kanonjobb. Och jag känner mig lycklig för att jag blev vald och att alla dem andra med blev valda…haha det där lät knepigt men i alla fall så är vi ett kanonteam!!

I går tänkte jag vara uppe länge och titta på film m.m men det slutade med att jag knaprade i mig 10 ostbågar sen var klockan 22 och då var jag helt slut..så jag gick och la mig och myste med Rocky medans Fredrik satt och spela (schooocker!!stavas?) Men jag sov gott till halv 6 ungefär för då var jag pigg och var uppe en sväng men då jag insåg vad klockan var så kände jag mig lite väl överambitiös…vafaan man kan väll inte gå upp 05;30 på sin lediga dag!!?!?!? så jag gick och la mig igen och somnade tro det eller ej om igen och då jag vaknade den andra gången var jag inte alls lika pigg så vid lite i 9 gick jag upp igen och sen har jag fram till nu inte haft något vettigt att göra….tolka det inte som att jag inte har något att göra för det har jag men jag känner inte för det just nu bara.

I veckan har vi insett att inte mindre än 3 av 3 av nycklar har varit borta…Jag trodde Fredrik hade i alla fall 2 av dem men då kläcker han fram ”ne jag har nog tappat bort dem” när jag grips av lite lätt panik säger han bara ”dem kommer säkert fram igen” ehum visst ibland är det jätte bra att ha en lugn sida men konstant??nej…men han hade tydligen inte sett våra borttappade nycklar som ett problem. Den första nyckeln var det jag som tappade bort (trodde jag tills igår!!) men det visade sig att OOOOPS den låg visst i Fredriks ficka…oj då…jag som har fått höra att jag minsan också har tappat bort en nyckel…

Den andra nyckeln hittade jag i ett par byxor som hör och häpna tillhör Fredrik!! och dem hade han minsan redan letat i…konstigt att jag hittade en då! Men den tredje nyckeln är fortfarande borta…jag hoppas på att den ligger i tvättstugan eller i några förkläden på jobbet eller nått…men jaja vi får väll hoppas att dem ”dyker upp snart igen”

Nog om nycklar och annat..

I nästa inlägg kommer ett litet kort jag har knåpat ihop men som jag inte hunnit lägga ut här ännu…missa inte det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *