Ja förs tänkte jag uppdatera lite gammalt innan jag uppdaterar det nya fräscha liksom…börjar med dagen på Ikea eftersom jag glömde slänga upp dessa mindre smickrande bilder på min Goa sambo…ehum han läser inte min blogg och tur är väll det eftersom han annars skulle få smärre panikångest av dessa bilder…men jag varnade honom och sa att bilderna kommer hamna här…men han vägrade vara med och göra en bra bild av det hela och då får han skylla sig själv.

   

Sen hoppar vi snabt över till våra kära fäders dag, dem har ju liksom bara en enda dag om året så då kanske man kan uppskatta dem lite extra just den dagen…vilket jag gjorde…är faktiskt riktigt nöjd över presenterna, ja inte innehållet kanske men själva presenterna…blev riktigt snygga..

 

  

Visst blev dem lyxiga och fina…vad dem innehöll?? ja en kartong med wienernogat, en med romerska bågar och en kartong med en råtta…haha han avskyr råttor och han fick förra året eller året innan en stor råtta även den från IKea mest på skoj.

  

  

Vi var barnvakt i helgen åt Felix eftersom Jessica jobbade, och vi passade på att gå en äventyrsväg till Lidéns och där skulle vi låna en bil eftersom Fredriks kära alfie är trasig just nu, och sedan passade Felix på att köra med den radiostyrda Ferrari bilen han fick av mig i födelsedagspresent…

På Söndagen följde vi med Felix på ”prova på” timme med innebandy, han tyckte det var så himla skoj..och duktig är han faktiskt.

Sedan åkte vi ut till mamma och pappa och åt tårta sen fortsatte vi hem till Linda och Anders där vi också fick fika som var underbart gott…Lindas morotskaka är den godaste man kan äta!! Så mätta och belåtna åkte vi hem, och väl hemma satte sig Fredrik helt lyrisk framför datorn och jag begav mig ned till tvättstugan..som för övrigt är sedan tidigt 70 tal om inte ännu äldre…ja jisses..

   

Roligt hade jag inte i alla fall och jag får alltid en krypande oros känsla då jag är i tvättsugan, den kan tyvär inte låsas från insidan…så jag avskyr att vara där, det är dessutom mörkt och jävligt i källaren…usch men nu är all tvätt ren och fräsch…hittade jumprar jag hade glömt bort och ja jag hade ingen aning om att jag hade 6 linnen som är lika dana men har olika färg..haha

Var trött som bara den vid 23 tiden så jag gick och la mig och Rocky var även han supertrött så han låg och myste medans jag försökte somna till ljudet av Fredriks förbannade spel…men eftersom jag var så trött somnade jag oerhört fort..

Så det var allt gammalt det… i morgon kommer dagens nyheter och det kommer handla om en bussresa, roliga möten, goodiebag och spännande förelsäningar..missa inte det.

Ses i morgon

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *