Kom precis hem från pysselkvällen om denna gång var på Vuxenskolan, mysigt litet rum och väldigt bramed plats tyckte jag..hoppas vi får vara där fler gånger. Tidigare idag så följde jag med då vi skjutsade systeryster till tåget, och sedan var jag onyttig och åt på McDonalds….men oj vad hungrig jag var och vad gott det verkligen var.

onyttigt men ack så gott det kan vara ibland, dock föredrar jag MAX framfö McDonalds, men eftersom det inte finns i Falköping får man väll ta det som finns helt enkelt.

Sen när jag kom hem började jag packa ned sakerna som jag skulle ha med mig till pysselträffen idag, och det var ju som sagt inte lite. Sen kom Maria och hämtade upp mig. Och sen var det ju bara att packa upp allt och sätta igång att göra korten som jag måste göra…fick dock en beställning som ska vara klar senast Lördag och det var ett annorlunda kort, men mer om det nedan.

  

Ja som ni ser så var det en hel del som skulle med.

  

Vi var bara 4 idag, men vi hade skoj ändå så många flummiga samtal och glada skratt(läs; hysteriska) blev det allt idag med…som vanligt här är dock alla väldigt koncentrerade…

Beställningen som Karin berättade om var ett kort som skulle vara till en Storfiskare, great jag gillar inte fiskar och har ingen fiskstämpel, dessutom skulle kortet vara lite ”skoj sådär” så till en början var det väldigt svårt, men sen gick det bättre.

             

Att kortet skulle vara blått bestämde jag ganska så snart och sedan flöt det bara på liksom..fiskargubben hade Maria så den var ju given, men sen ville jag ju att han skulle ha något på kroken men i brist på Fiskstämplar så ritade jag helt enkelt en egen ful fisk…men kortet blev ganska roligt när det blev klart i alla fall.

Nu ska jag kolla på Fringe och sen ska jag sova för i morgon ska jag jobba igen, min absolut sista dag på KappAhl så jag bör nog fixa något gott till fikat skulle jag tro…får väll se vad det blir för något…

Uppdaterar under morgondagen med, och på kvällen ska jag göra ett grattis kort i Grönt och guld så missa inte det…

See Ya

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *