när jag var nere i tvättstugan var jag soms agt sur för att någon hade tagit min tid, men då jag var i fullfärd med att ta ut den nytvättade tvätten som inte tillhörde mig så kom tvättidstjuven, och det visade sig att det inte alls var den jag trodde så då var jag inte lika arg längre, och dessutom hade personen i fråga försökt att få tag på mig utan resultat, så jag är som sagt inte arg längre, dessutom fick jag en trevlig pratstund istället för att bara vara tyst och lägga in tvätt. Vi diskuterade även vem mannen som slagit hunden kunde vara men hon hade ingen aning..tyvär…så jag måste leta vidare men om det blir en nästa gång tänker jag inte lämna hunden utan ta hunden och invänta andra människor har lagt in nummer till en person som har hand om djurskydd kan man säga, hon kan ta sig till platsen väldigt fort och sedan tar hon hunden. Vilket jag hoppas hon ska göra förr eller senare.

Ja i alla fall så vet jag ej om jag hinner följa med till Falköping eller inte…eftersom jag har pysselträff i kväll med och jag vill gärna hinna göra lite kort och sådär…men vi får väll se hur det blir..måste fram till stan och ta ut pengar i alla fall…så jag tror det lutar åt Falköping,,,vad rörig jag är…nu ska jag i alla fall äta för jag är hungrig och sen ska jag ner i tvättstugan igen….¨

Kontorsboden öppnade i nya lokaler här i Tidaholm idag!!!! Synd att jag inte har så mycket pengar bara…men snart e det lön…och lite pengar får jag allt…eller inte för jag har bara jobbat två dagar i september inte konstigt att jag är så rastlös!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *