….eller inte för jag orkar inte lägga in några bilder…haha sorry…men jag kan berätta om min dag istället. Jag har varit avundsjuk på min syster hela dagen för hon och mannen hon är gift med fick en luftbalongflygning av familjen Johansson (minfamilj) i brölloppspresent…och nu har dem gjort den!!!fick precis lite bilder från flygningen…ser så himla roligt ut och så häftigt…ja det går inte att beskriva…japp då vet ni vad ni kan köpa till mig allihopa….en ballongflygning…så har ni massa pengar över så ge mig dem!!

Jag har vatir kreativ men tråkig…och med det menar jag att jag har gjort två kort men dem går båda i brunt…ser väldigt mörka ut…men jaja det är ju den mörkaste årstiden just nu…eller är det vintern som är det…nej vintern då snöar det och då är det vitt vilket är ljusare…ehum…nog om det.

Jag hämtade ut mina skor jag köpte på tradera för 200kr allt som allt…emn sulorna var äckliga!!jag tror inte att jag kommer använda dem fören jag köpt nya sulor…ejuh…ackligt!! Jag är nog inte så mycket för begagnade saker tyvär eller möbler är ok men sådant som har varit i kontakt med andras fötter var inget för mig…tyvär…men annars var dem lagom slitna och mjuka…bild kommer senare…

Sen var jag och mamma barnvakt till mina små ögonstenar (i alla fall två av dem) vi spelade spel och jag hade gjort varm choklad och grädde som jag tog med mig…mumsigt. Sen när barnen sov så satt jag och mamma och pärlade efter mallar…det var lite anorlunda annars brukar man ju vara kreativ själv men nu finns det mallar att gå efter och då blir det görfina bilder…så nu väntar den bara på att strykas min lilla hund med oranget (stavas?har fortfarande inte fått svar på hur orancht stavas…)halsband…så söt så blev han!

När jag kom hem började jag fixa med fler kort och nu så hamnade jag framför tvn…inte ovanligt…i morgon ska jag städa och sen på kvällen så är det pyssel som gäller…det är ju torsdag liksom!!så det får nog bli en påse nötter med skulle jag tro…Maria kunde inte vara med i morgon…SVIKARE!!! haha ne men det är ingen fara…jag gillar dig ändå Maria=)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva…men jag lovar lite mer bilder under morgondagen…nu ska jag kolla klart på South Park…det är ju fullkomligt underbart härligt roligt!!! med fyra bokstäver det är BÄST!!

See Ya tomorrow

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *