I bland tycker jag att det är så otroligt skönt att vara ensam hemma,,,bara bry sig om mig och bara göra saker jag vill…se program som jag vill se…inte slåss om kontrollen eller datorn…underbart!!

Vad har jag då gjort ikväll….??? Jo jag tog en långpromenad med Världens bästa Rocky….undrar dock vem som gick med vem…vi hade en dispyt då han gjorde nr 2…jag vill att han ska stå på 4 ben men han envisas med att stå på tre…störd!!

Sen har jag dansat runt i lägenheten och lyssnat på en salig blandning av låtar och sjungt högt…underbart…så har jag lagat mat också och det blev kyckling och klyftpotatis..och en stor sallad till…nice…kanske skulle blivit kock?!

Nu sitter jag framför datorn som ni kanske märker och uppdaterar lite..jo just det jag öppnade en flaska vin förut också…det kändes väldigt vuxet att smutta på ett glas vitt…men gott var det!!

Inget pyssel idag tyvär…men i morgon kommer nog inte Fredrik göra många knop om jag känner honom rätt..så då ska jag passa på att pyssla lite…ska bland annat göra en skyllt till kortstället…men mer om det i morgon…

kan hända att jag uppdaterar en gång till senare vem vet…

Visst är det underbart att bara dansa runt i lägenheten helt osminkad och i sköna myskläder och med ett glas vitt i handen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *