I kväll har jag bara tagit det lugnt..har gjort två kort som blev ganska så fina…bilder kommer senare eftersom kommunikationen mellan mobil och dator är lite smått reeeetaarded igen…tyvär..men vänta ni bara förr eller senare kommer det bilder…

Fick frågan vad Patricia vann och hon vann ett scrapkit från Handstämplat, som innehöll lite smått och gott..bland annat lite band, blommor, ett litet album i en burk och lite olika små papper…

hoppas att Patricia blir glad för det fina priset från http://handstamplatetc.e-butik.se

Nu ska jag snart gå ut i mörkret med Rocky…scaaaary…kanske möter ett monster..kanske Freddy Krueger(stavas?) kanske blir Terror på Södra ringvägen..men bra Angelica!! Bra nu har jag lyckats skrämma upp mig själv igen!! Jag ska bara tänka på rosa my little pony och glittiga små ros moln..så att jag blir lugn igen..ännu ett bevis på att jag har konstiga saker i huvudet…haha men ja bju’r på det!!

I morgon kommer jag befinna mig på Svenska Mässan i Göteborg på Scrapbook och Stämpel Mässa…ska bli riktigt roligt..åker från Falköping klockan 08:50 och kommer sedan tillbringa hela dagen med min syster och köpdjävulen…

Uppdatering kommer på kvällen helt garanterat så fort jag kommer hem!!lovar!!

Ja just det måste ju förklara prtaj och hårdrock…Fredrik och hans kompis Johan sitter hä och festar lite…hm…hade gärna varit någon  annan stans…det mesta har dem pratat om …hm fester…eX…och könsorgan..ehum..ja mer behöver jag inte säga…men vid det här laget så har mina pryda(…;)…)öron skrumpnat ihop..så jag har ingenting faktiskt!!!konstigt det där…haha…

SÅ…nu ska ja gå ut med min date för kvällen…ROcky the dude!!!My Maaan!! Hahaha=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *