I går jobbade jag och det var lite stressigt på jobbet sisådär i mellanåt..sen så skyndade jag mig hem…eller rättare sagt försökte skynda på bussen på vägen hem….lyckades väll sisådär…

Kom hem…skyndade mig att fixa klart kortet som jag förberett…sedan kom Fredrik och hämtade upp mig…så for vi till Lena och Niklas…Där var det fullt hus och jag gick rundtur eftersom jag faktiskt inte varit där förut…har faktiskt lite dåligt sam(m)vete för det…men nu har jag varit där…och jag säger bara OMG vad fint dem har det..supermäktigt!! Häftiga färger coola prylar och helt underbart fint..(kändes lite tråkigt att komma hem till vår lägenhet faktiskt, den känns liiiiite beige i jämförelse haha) Träffade Lenas fantastiskt roliga familj, man kände sig som hemma…min familj är likadan, Fredriks likaså…haha..så många skratt blev det…samtal som handlade om stora fiskar, fisar och fästingar på de mest märkliga ställen….ja och då menar jag de märkligaste ställena…haha men vi hade sååå roligt och jag fick ont i kinderna för jag skrattade så mycket..

Sen åkte vi hem efter lite kramar och skratt och världens mest underbara chokladmoussetårta!! Rocky lyckades käka upp en kattleksak, och kissa på mattan! Hoppas verkligen inte att han har kissat på fler ställen…snart du Rocky får det bli ett så kallat stänkskydd och för att du ska skämmas liite får det bli ett med rosa volanger och glitter…japp nu kände jag mig som den mest avskyvärda matten i hela världen!!

Nu ska jag försöka fixa lite kort som jag kan leverera i morgon…eller ikväll…

intressant läsning??kanske inte…men jag uppdaterar snart igen…

see yaa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *