I går så gick jag och kikade lite på stan innan jag började jobbet, och halkade in på bokhandeln, och där är det ju dumt att gå tomhänt ur…!! Dessutom betyder det otur att gå ur en affär utan att köpa något (mitt motto och påhitt) Så för att slippa 2 års olycka köpte jag lite olika fina papper och en limpenna…har läst om limpennor(det lät ju som en intressant läsning!) och tror faktiskt att det kan vara ganska så smart och lätt att använda då man ska limma småprylar…

Här är mina inköp

Jag har inte haft någon inspiration på väldigt länge, men nu fick jag faktiskt lite och det höll i sig ända tills ikväll då jag nu har gjort 3 kort eller ja två och ett halvt kort…har dock endast foto på ett och ett halvt…här kommer dem…

 

Det kort som ej finns med här är beige och har ett stort hjärta!! Det kommer visas i morgon…

På det första kortet ser du stämpeln som kommer från magnolia, det motivet har jag färglagt med akvareller..men som sagt det görs sig verkligen inte på foto…färgerna syns inte alls..

Syns lite bättre på denna bild…men inte lika bra färger som det är live…

 

Jag har haft lite krångel med sammarbete mellan datorn och telefonen igen och har på så vis inte kunnat lägga upp bilder på köket som jag har lovat nu de senaste dagarna…och idag kommer ni inte få se det heller…men i morgon…men tills dess får ni lite förhandstitt på hur det ser ut…

 

 

Ja som ni ser är köket rött…men hela köket är inte med på denna bild men som sagt i morgon kommer både köket och vardagsrummet på en och samma…så kika in igen då!

Första bilden är i princip de enda växterna som överlever i vår lägenhet, på bild 2 ser ni chili serien från OBH Nordica och jag tycker den färgen är så fantastiskt fin, dessutom har jag och Fredrik haft turen att få alla dessa prylar.. för annars hade nog inte vår plånbok tillåtit oss att köpa dem. nu saknas bara en blender med glaskanna!!

På tredje bilden är spisen och fläkten…sååå roooligt för er att se…men i alla fall vi målade om i köket då vi flyttade in från början var det en lite mer orange färg på väggarna och köksluckorna var vita vanliga och ganska gammla..bänkskivorna bytte vi oxå ut så nu är allt i ek…Vi hade ingen fläkt från början då det inte ingår om ingen annan satt in det själv i lägenheten…och det hade ingen gjort men så fick vi för oss att vi skulle ha en rostfri fläkt och det blev ju faktiskt riktigt bra…eller vad säger ni??

Den sista bilden är tagen utifrån hallen och in åt höger…förstod ni? men som sagt i morgon kommer fler bilder så ni får se hela köket och vardagsrummet…

På luchen idag kilade jag med Camilla ut på stan, det blev en trip in på Vero Moda och det var ingen billig trip det inte!! närmare 900…MEN eftersom jag har ”begåvats”  med äpple/päron formad kropp med diverse skavanker(läs: fettansamlingar) passade inget av plaggen

*mummel…hmp…måste vara felmärkt…hm..grump*

Så dem kommer jag lämna tillbaka…men jag vet hur jag istället kommer göra…jag kommer hitta massa andra prylar att få HAAA–begär efter och sedan kommer väll summan totalt sluta på en mycket högre siffra än innan!! Hur som helst kommer jag lägga upp mina blivande inköp på bloggen men det blir nog inte förens på tisdag som jag kan byta kläderna…

 

Nej nu tror jag allt att jag har tråkat ut er tillräkligt…så nu ska jag allt gå och sova eller i alla fall gå och lägga mig…känner jag mig rätt kommer jag ligga och vrida och vända på mig och ha täcket på hundra olika sätt, byta kudde 511 gånger och klaga lite (läs MYCKET) på att det är för varmt…och sen när jag väl ligger skönt och svalt kommer jag väll få syn på en nattfjäril som brytit sig in för att döda mig…och då blir jag paralyserad och sen kommer jag ta den största tidningen jag hittar och jaga den och slutligen ta död på den…sen kommer jag ligga och krångla igen och sista gången jag kommer titta på klockan är väll vid 3 tiden…sen kommer jag vakna som en zoombie i morgon och ha en dålig hår och hud dag!!JIPPI!!

Jag tror jag känner mig själv ganska bra!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *