Hej allihopa, japp som sagt var vi i skövde idag och skulle storhandla mat, tror vi har gjort det kanske 2 gånger i hela våra liv, storhandlat skor och kläder har jag självklart gjort tidigare men dock ej mat….

Och vi handla mat för över 1000 kr…hm…kunde blivit ett par fina dyra skor…visserligen hade vi ju då inte haft någon mat att leva på men vad fasen gör det om man har ett par snygga skor…haha  nej men mat blev det och faktiskt inte mindre än tre par billiga skor, ett par vita med kilklack som till och med jag kunde gå i, så därför köpte jag även en svart variant av sko med kilklack…loooove them!!! och eftersom det var på skopunkten bara MÅSTE man köpa 3 par!!! sådana är reglerna så jag köpte ett par vanliga svarta skor med kardborreband….japp mycket bättre än snörning!! Sen köpte jag ny underlagskräm till ansiktet…hm ja som sagt min hud är ju lite konstig…jag har nämligen en komplett samling olika färger i mitt ansikte…lite rött lite rosa lite vitt lite och då menar jag pyttelite brunt!! Men om denna är så bra som den lovar så ska jag få en persikofärgad hud och vem vll inte ha det??

Då vi kom hem har jag städat och så även Fredrik, och vi har rensat ut frysen…ja vi rensade ut den på ULO med andra ord unidentified lying objects…har inge aning om vad det var jag hittade med någon vit ispäls på sig…usch!!

Nej nu måste jag sova…men i morgon kommer det upp bilder på alla mina skor m.m antagligen kommer de upp vd 22 tiden för det är då jag kommer hem efter jobbet, långöppet i morgon och jag ska ha mina nya skor på mig….känns kanske inte så smart att ta på sig ett par nya skor när man ska gå och stå i ca 11 timmar, men snygga är dem i alla fall!!

 

See Ya!!

ANgelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *