Ja nu tror jag att jag har lyckats få bort all färg som inte sitter på något hår, hade bland annat på hela öronen, ryggen oh fina bruna märken i hela pannan, och så vitt jag vet är det inte alls där jag ville ha färgen…men men nu ser det rent ut igen, men om jag väntar några minuter till kommer det säkert fler nya synliga märken fram…just nu sitter jag spikrakt här och försökr att inte röra på mig…vill ju inte ha färg överallt liksom…lyckades nämligen en gång tappa färgflaskan rakt i golvet, varav jag först inte såg om det hade kommit ut något så jag torkade lite på måfå….MEN sedan i ungefär samma tid som jag skulle skölja ur färgen var en hel vägg i badrummet brunrött…panik utbröt och det såg ut som en slakt hade ägt rum och det var verkligen inte lätt att få bort det….

Är det någon mer som är som jag då man tex färgar håret och läser lite saker som faktiskt kan hända och sedan känner man dem symtomen, tx oj nu kliar det i hela hårbotten, eller jag känner mig lite yr…haha fast det egentligen inte kliar alls utan man bara får en släng av hypokondri…lika dant då jag ligger i solariet, man känner riktigt hur cancern börjar krypa i huden, ne fy vad hemskt det lät!! Hade panik för några månader sedan då jag helt plötsligt fick en ny leverfläck….WHAT!!! Hade panik i flera dagar, kollad information om melanom på internet, och hae verkligen panik sen bad jag mamma titta på den lilla knapnålsstora fläcken, hm ja hon berätade då att man även i vuxen ålder kunde få leverfläckar som var helt ofarliga…jaha…hade ingen aning om detta eftersom jag väll i princip trodde man föddes med sina leverfläckar…hm det lät ju inte alls vettigt…men jaja…

Snart är det dax att skölja ur färgen…frågan är om jag ens vågar kolla mig i spegeln!!!

strax tillbaka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *