Min plan var att jag igår skulle uppdatera då jag kom hem, men så blev inte fallet men här kommer det istället…

Jag lyckades till slut ragga med mig Maria till Hem och Hobby, Yees!!! Och visste att jag skulle köpa mer bra förvaring, tror ni det blev någon förvaring köpt??

Svar NEJ, jag köpte en hundmatsburk, magneter, snören och tårtunderlägg…haha Vad jag ska med dem till? jag ska använda dem till mina kort faktiskt, kan klippa ut dem eller också kan jag dutta färg igenom dem, så jag ska försöka visa min idé för er ikväll… Men här kommer alla mina inköp i bilder

Tårtpapper och magneter, alltid bra att ha! hm…jaja. Snörena är papperssnören som jag känner att jag kommer ha massa användning för!! Dem är kanon bra till mina kort. Hundmatsburken var så himla fin tycker jag, gammaldags med nytappning eller hur jag ska säga..den kostade 125 men eftersom det var en liten flisa färg som var borta fick jag den för 80, kanonbra…

Så nu vet ni vad jag har slängt mina pengar på den här dagen, och mer blir det idag för jag och mamma ska till Lagerhaus i skövde och köpa priser till tävlingen som vi har på midsommar, sen behöver jag ny foundation, nya skor…..kläder…pennor…stämplar…NEJ nu får jag allt sluta!! Priser ska det bli och inget annat!! yeah right!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *