I går gick vi upp typ halv 8, sen gjorde vi oss vackra och fräscha så gott det gick…hm…sen så begav vi oss till blommorna för en leverans och för inköp av 1 st bukett till min syster med man…det är dem som anordnat festen. Kände att vi hade massa tid över men vi kom i princip bara 500 meter utanför stadsgränsen innan Fredrik kom på att han hade glömt sin jacka, så vi fick vända, så det hela slutade med att vi kom i hyffsat bra tid ändå..

Anländer till stationen med Rocky i släptåg, 2 gången i hela hans liv han åker tåg. Rocky är för er som inte vet vår hund som är 1, 5 år.  Han åkte tåg till oss från Uppsala. Men som sagt vi har aldrig åkt tåg med han…vi satt i djurvagnen och det var fullt med folk och två katter och en hund, så det var fullt i vagnen kan jag säga…Rocky var helt överlycklig hela resan, men lyckades slappna av lite i slutet i alla fall…

hm, tungan ska vara i munnen va?

Sen åkte vi ut till ett samhälle som heter Floda, det ligger ca 25 minuter från Göteborg…Det första som jag får syn på är en hög byggnadställning, och grips lite av panik eftersom det hänger rep från den, men tänker sedan att nej den ska vi nog inte göra något med…jisses vad fel jag hade!!(mer info följer) Rocky och hans kusin Batman lekta som bara den, och det var ett underbart fint hus som låg alldeles perfekt och hade en egen sjö, eller det kändes som det eftersom man inte såg en endaste granne…härligt!!

Vi drog igång med laguppdelning och diverse utmaningar, först ut var balansgång på lina….inte aldeles lätt ändå…sedan fortsatte vi med att kasta i bollar i hål….lite lilla sportspegeln över det….och sedan var det dags för luftpistolskytte…gick åt he**e*e!!! Så var det fika…..och sen då började det hemska!!!

Byggnadställningen var för övrigt 9 meter hög och den översta platån var på kanske 8 meter eller 7,5 och dit skulle man klättra upp. få på sig en sele och sedan fira ned sig…..väldigt obehagligt då jag hela tiden trodde att det bara skulle bli fritt fall rakt ner i gruset….men tro det eller ej…det fungerade men jag minns bara hur otäckt det verkligen var!! Inte alls roligt faktisk blev nästan lipfärdig!! Är inte så värst höjdrädd, men jag kände mig inte bekväm med utrustningen!! Men det fungerade i alla fall..

Sen hade vi en spiktävling och det var ungefär då hela tävligen urartade, eller spelledaren urartade kan vi säga, nämner inga namn och säger inte mer än så..

Men i alla fall vi spelade Paintball också…jag hade innan bestämt att jag inte skulle vara med…men var för nyfiken för att hara ur….tog på mig linnebyxor (inget bra skydd) och en tröja med Päls i…(vaderad och bra, men det var även 25 grader ute i skuggan, vågar inte ens tänka på hur varmt det var i solen!!) Sen satte vi igång, och eftersom de andra bara försvann så fortsatte vi spela, och vi var 6 personer, tre i varje lag som körde hela tiden…riktigt skoj….men jag blev pepprad med skott på min vänstersida och den är inte fin idag, blev skuten på kanske 3 meters håll..blåmärket på armen ser inte fint ut,,,man andra fick värre skador!!

 

Sen grillade vi, men själva höjdpunkten var det jag från början inte ville vara med på PAINTBALL!! Alltså det var så roligt så det finns inte…

Jag är dock måttligt pigg idag och har ont i armen, men helt klart värt det!! Tågresan hem gick bra och Rocky sov hela vägen…gött! Har hunnit med mycket på en dag….men det tog ut sin rätt förut när jag åkte bussen hem efter jobbet för då somnade jag, vaknade som tur var innan min hållplats!!

 

Men även fast jag var trött på jobbet hindrade det mig inte att köpa nya skor, jag hade nämligen skoskav, och säger nej till blodiga hälar!! så dessa skor blev det

bleka sommarben med svart rosa skor…

Ne nu ska jag sola några minuter till….Ses snart igen!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *