Ja nu har jag äntligen tagit en bunt foton på min pysselhörna och på lite smart förvaring av mina många prylar…..

Ja jag börjar med min kära verktygslåda som är kanonbra då jag ska på alla pysselkvällar, den är dock för liten, så jag behöver köpa en ny snart, den jag har nu är den näst största från Clasohlson…

 

  

Ja någon vidare ordning har jag ju inte utan jag brukar mest trycka ned det som måst följa med…kanske borde byta taktik, vad vet jag!?

Ja sedan har jag även en liten förvaring för stämplar, stämpeldynor, saxar, pennor, lim m.m det är nämligen en välanvänd och lite småsunkig nesessär som jag hade innan jag köpte min nya rosa. Den är en så kallad vik och häng nesessär, jag har ingen aning om det verkligen heter så, men jag kallar den det haha.

 

Ja den är faktiskt väldigt smidig eftersom den har så många olika bra fack, som man kan ha pennor och stämpeldynor i m.m.

Om någon har bättre eller andra tips på förvaring så kan ni gärna tipsa mig.

 

Så nu vidare till min pysselhörna, jag satt ju tidigare i en garderob och pysslade, men efter en ganska lång diskussion med min sambo Fredrik så kom jag fram till att skrivbordet nu är mitt de närmaste två åren. Fredrik tyckte nog inte riktigt likadant som jag, men det hela slutade med att han fick flytta in i Garderoben och jag fick ta över skrivbordet, och så här blev det

   

Ja jag har en hel del prylar, men jag kan aldrig få nog, det bör tilläggas att jag inte har mina stämplar på skrivbordet för dem har jag i verktygslådan, men ja jag får aldrig nog, och det kommer ju hela tiden massa roliga prylar som man vill prova, men en sak som är säker är att jag trivs otroligt bra med min pysselhörna och att det är väldigt tur att den INTE är mindre för då hade det aldrig gått!!

Ja nu vet ni vart jag sitter och gör alla mina kort, och dessutom just nu sitter och uppdaterar bloggen, jag brukar sitta i soffan och uppdatera, men nu när det är tomt här för en gångs skull får man passa på!

Nej nu ska jag ut i den underbara solen och bränna mig i kanske 20 minuter, och sen blir det lek med Rocky igen, ikväll kommer jag sitta bänkad framför tvn och kolla på fotbollen….hm…eller INTE! Nej jag ska självklart var kreativ och göra massa kort ikväll så jag har något att visa upp här på bloggen!

Vi ses ikväll igen

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *