Ja idag vaknade jag av solen som sken in och gjorde att jag höll på att stekas där under täcket. Men visst är det härligt att vakna av solen. Så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 2. 30 för då kommer solen till vår balkong. Men ni som känner mig vet att jag är fruktansvärt rastlös så jag kommer inte bara sitta och vänta utan jag har en miljon saker som jag måste göra. Ja jag städade ju i slutet av förra veckan men vi var nämligen barnvakt i helgen så nu är det inte lika städat längre. Här kommer i alla fall mina planer för dagen;

  • Gå en runda med Rocky (han får gå lös!!, the wild side of life liksom)
  • Ta några fina kort på min hobbyhörna
  • Uppdatera bloggen
  • SOLA!!!
  • Ja ja jag kan nog klämma in lite kortmakeri i mellan åt
  • Och självklart lägger jag upp mina kort här då de är klara.

Ja det är nog mina planer än så länge, men vem vet dem kan ändras snabbt!

Jag blev sur i går!! Vi (jag, Fredrik, Rocky) tog med Felix(systersonen) till Hagakiosken och köpte glass, och det var enorma glasskulor och Fredrik köpte 2 kulor till mig, visst det såg gott ut! Gick ca 3 meter med glass i ena handen och koppel i det andra och ögonen på Felix. Ryck i kopplet-Splasch-Faan. Ja det råkade nämligen bli så att det kom en hund i närheten och Rocky ville hälsa och då drog han i kopplet vilket jag märkte för sent och råkade vicka till struten och ja på mindre än en sekund hade jag gått från en strut med 2 enorma glasskulor till en tom strut!! Och det som retar mig är att jag inte en enda gång då jag var liten tappade min glass i backen, men då var det helt enkelt dags för det nu när jag är 23 år!!!  Jag kan inte påstå att jag är direkt troende eller att jag tror på Gud, men nu tror jag att det sitter någon där uppe på ett litet moln! Och denne någon tyckte antagligen att jag hade gått upp lite för mycket i vikt! Och att en så stooor glass inte skulle göra saken bättre!! Kan inte jag få bestämma det själv?? hm…jaja så kan det gå, sur blev jag men det gick snabbt över!

Nej nu ska jag ge mig ut med Rocky, han är otroligt slö idag…ganska skönt faktiskt!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *