Ja nu har jag kommit hem igen och har sjunkit ned i soffan med ett glas vatten, vi hade vår första reklam ute idag och den fanns på blondinbella.se, man kunde se den i någon timme där. Jag var ju då på träff med den kreativa inspirationsgruppen, så jag fick en bild på den. Roligt och hoppas att en del folk får upp ögonen för denna blogg och kan komma med tips, frågor och idéer.

Ni kanske undrar vad en kreativ inspirations grupp är för något? Vi startade en studiecirkel kan man säga och det innebär för oss att vi träffas en till två gånger i veckan, utbyter idéer och tankar, pysslar ihop m.m Idag hade vi temakväll kan man säga, så Anna hade en jättebra presentation och demonstration om hur man använder Photoshop, väldigt roligt program. Så nu har jag fruktansvärt HA-begär efter photoshop men även så tänker jag planera ett inköp av ev en t-shirt eller väska från Anna som har märket Avanna, är ni intresserade av vad hon gör så kan ni gärna gå in på www.pyttis.blogg.sefinns massa roliga tryck och mycket annat roligt att läsa om.

Ja vad gjorde jag då på mötet/träffen jag skissade en kortlayout som jag för hoppsningsvis kommer att lägga upp här så småningom, och då får ni gärna skicka in era tolkningar, ska försöka ha en skiss varje månad…det är ett av alla mina mål med denna sida.

Imorgon ska jag även försöka mig på att göra lite fler studentkort, studenten närmar ju sig som sagt med stormsteg. Men först på dagen ska jag jobba, så uppdateringen imorgon kommer att komma ganska så sent.

Vi ses imorgon.

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *