Ja vid det här laget så har ni nog lärt er att jag aldrig kan ha nog med papper eller stämplar heller för den delen

….

så nu har jag skickat efter stämplar från www.erikasstamplar.se ………………………och hemligt papper paket och ett hemligt stämpelpaket från http://handstamplatetc.e-butik.se/ Så det ska bli spännande att hitta något av dessa leveranser i brevlådan imorn….Längtar….(var i och tittade 3 gånger i brevlådan idag med men insåg sen att det kanske tar längre än 30 minuter för en beställning att komma till mig)

Jag har även beställt en ny mobiltelefon…det kanske inte hör hit men det är en ganska tragisk historia… I oktober förra året så beställde jag en helt underbar telefon sony ericsson k 770i i en underbar chokladbrun färg (den matchade ju hela lägenheten)

Och strax efter jul eller det var nog i slutet av Januari så ramlade den ur min jacka då jag böjde mig ner för att ta på mig mina gåutochgå skor….ganska ironiskt…vilket innebär at jag nu mer väldigt sällan går ut och går!!

I Alla fall, den pajjade…displayen gick sönder!!! Paniken var ett faktum! Jag satt i timmatal och försökte reda ut det men ingen garanti gällde och hemförsäkringen skulle då ha en självrisk på 15oo…vilket var lika mycket ungefär som det skulle kosta att laga den förbannade displayen!! Så jag gick och var förbannad i många veckor kan jag säga..fick börja använde min gamla telefon igen…inget fel på den…eller jo!!

”Ja visst, men jag kommer hem snart…”

”okej, men då..”

”vad sa du? Hallå?”

PLING PLING

****DÖööööd***

Ja det är ungefär så mycket jag har fått sagt de senaste månaderna, i varenda samtal för batteriet dog!! Så……

Nu har k770i legat och hånat mig i 4 månader och min gamla har retat gallfeber och fula ord ur mig sedan dess… Så igår tog jag mig i kragen och beställde en ny…vilken det blev?….hm haha jag kommer inte ihåg vilken men den är brun och har ett minne på 8gb så nu jäklar kommer jag att ta många kort och lyssna på musik konstant!! Och ringa massa låånga samtal för det har jag inte varit bortskämd med direkt!!

Ja men i alla fall i de kommande inläggen kommer jag skriva om fenomenet med Krympplast och så kommer jag göra en del kort med de nya stämplarna och pappren då de anländer…Så häng kvar eller gör något vettigt och kika in i mellanåt.

SÖKES;

Tankar och ideér från er…vad vill ni att jag ska skriva om? Vad saknar ni i denna blogg? Ja kom med idéer bara allt är välkommet!

Vi ses snart igen

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *