Finns det något bättre än nytvättade lakan och renbäddad säng??!! Jag gillar att tvätta lakan och jag gillar att lägga mig i en renbäddad säng. Det är bara ett djävulskt tråkigt moment däremellan..att få täcket på plats påslakanet..hatar det..men nu är det gjort. Siris säng är däremot betydligt lättare att bädda så den blev klar på två sekunder. Nu ska smulan få bada lite och sen ska vi invänta pappan i familjen. Han dyker nog upp vid 18.45 tiden misstänker jag. Har världens tröttaste tjej här hemma. Hon tog en powernap innan lunch thats it. Och hon brukar vilja sova i alla fall 1,5-2tim på eftermiddagen. Blir nog en lätt nattning..dock kanske lite svårare timmar tills det är dags att natta;) men lite gnäll har man inte dött av.

Trevlig kväll allihopa♡
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *